|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 14:03 |
Hocam iyi günler. Oglum 5,5 aylik 11 kg dogdugundan beri bazi gunler sutum yetmediginde 2-3 ölcek mama takviye ederdim. 4 aylik olunca ayni oran takviyeyi inek sütü ile devam ettirdim. Son 10 gündür verdigim o bir biberondan sonra huzur olup kivrandigini ve gaz sancisindaki gibi emme arayisina girdigini ve alnindan hatta tüm vücudundan soguk terler attigini farkettim. Bugun tekrar mama denedim ama yarim saat 1 saat sonra ayni kivranmalar, emzirmeye calistigimda memeyle bogusmalar yine oldu. Sorum basta hazmedip sonradan hazimsizlik problemi olabilir mi
ikinci sorum özellikle bazi emzirmelerde elini kulagina cok atiyor. Daha önce bu husus icin illiadin damla kullanmami öneristiniz kullandim sonrasinda da s.fizyolojik kulagi akmadi. Suan yine kulak cekistirmesi var ama bunu yaparken pek aglamiyor. Biraz huzursuz. Ne olabilir acaba? Not: suan grip geciriyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 kilo: 17 aylik cocuk kilosu!!! Siz, NE YAPTINIZ???
SIKAYETLERI; KULAK DEGIL, ASIRI YEMEKTEN... 1 GUNDE YEDIGI SUT/MAMA TOPLAMI SAKIN 800ML DEN FAZLA OLMASIN.. Cok isterse, su verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|