|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 21:50 |
hocam ıyı akşamlar;
gaz ıcın yazdıklarınızı okudum. ancak ne kadar hareket ettirsekte işe yaramadı. acı ekma yağını onerdiler. bende hiç araştırmadan kullandım ayağına ıkişer damla ve karın cevresınde de fdamlattım. şimdi internette arastırırken okudum fazlası zararlıymıs. acaba bişey olurmu kendımı cok kotu hıssedıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hayatim boyunca, hicbir Turkce Tip kitabi okumadim. Bu sebeple, bu yagin aktif maddesi nedir? Kim uydurmustur? Nasil etki eder? hic bilgim yok... Ilacin adinda; "Elma" gecmesi, ilacin elma ile bir ilgisi oldugunu gostermez. Turkiye'de ilac sarlatanlarinin, boyle isimler uydurmakta uzerlerine yoktur...
Sadece, benim yazilarimi okuyun... Benim soylediklerimden disari cikmayin, "modifikasyonlar" yapmayin.. Bu yag bilhassa; Fethiye taraflarinda cok ragbet gormus bir yagdir... Bebek gazi: FIZIKSEL bir hadisedir... O gaz ya ustten, yada alttan, CIKACAKTIR...... O gazi yok edebilcek, bir ILAC YOKTUR... Daha ne diyeyim... Gaz ilaci diye; "Barsak hareketlerini" durduran ilaclari kullananlarin sonu; HASTANELERDIR... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|