|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizalkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizalkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 16:10 |
Sevgili Kadir bey 6 yaşındaki oğlum son bir senedir çok affedersiniz sürekli gaz çıkarıyor bu bağırsaklarında bir problemmi olduguna işaret olabilirmi ( benimde bağırsaklarında problem var:( ) Birde son 2 aydır ara ara bir iki gün ishal oluyor.bir çocuk doktoru arkadaş gaita testı ve besin intolerons testı yapmak lazım dedi . İslal oldugunda sütü kesip muz elma gibi yiyecekler veriyorum . Babamız astım Kaan dada astım var ara ara çıkıyor astımı tedavi ettirmem gerekiyormu gece nefesi çok tıkandığinda ventolin sıkıyoruz .siz gittikten sonra doktora gitmeye korkar oldum enson florancenatingale çocuk bölümüne gittik kulak ağrısı ve ateş problemiyle orta kulak iltihabı deyip bir ton antibiyotik yazdı doktor ben sizin öğrettikleriniz ışığında antibiyotiği vermedim çocuk iyileşmeye başladı diş doktoru olan eşim bile duruma şaştı kaldı :)) bizi iyi yetiştirdiniz :)))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
GAZ: Fermentasyon sonucu olusur. Fermentasyon icinde; SEKER gerekir. Sekerli gidalari ve Meyvalari azaltin. Sakin; Testlerle filan ugrasmayin, hepsi; "komisyon" alabilmek icin yapilan dumenlerdir.
|
|
![]() |
|
denizalkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizalkan
Teşekküller Kadir bey sizin bilgilerinizden faydalanabilmek ne mutlu astım için ne öneririrsiniz tv deki Prof lar tedavi edilmezse müyüme geriliğine bile sebep olabilir diyor korkuyorum benim çocuklarda çok minyon .gerçi siz birgün bu fabrikadan bu ürün demiştiniz :))) hala anlatırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O SAHTEKARLAR, hala Astim safsatasini halka yutturmayami calisiyorlar!!!
Bende bu SAHTEKARLARA diyorumki, "Esas, verdikleri kortizonlu spreyler ile onlar buyume geriligine sebep oluyorlar.".. Pacalari sikiyorsa, buna cevap versin, soysuz sahtekarlar... Astim o kadar sik gorulen bir hastalik degildir.. Ama bu sahtekarlar yuzunden, Turkiye'de, Grip hastasindan cok Astim hastasi vardir.. Siz su muhteremlerin isimlerini bana bir yazinda bakalim, o 2006'daki, Kurban Bayramin'da Karayip gezisine goturulen; 300 doktordan birimi, yoksa, GSK firmasinin, maasli hokkabazimi?? Ne oldu ise; o geziden sonra, aniden Turkiye'de, Astim hastalarini sayisinda patlama oldu.. O GSK firmasinin, assagilik CEO'lari sebep oldular.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2015 Saat 18:32 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her zaman soyledigim husus..... Tursucuya giderseniz, Tursu satin alirsiniz... O allerji doktorlarina giden her "oksuruklu hasta: Astim tanisi alir ve Astim tedavisi gorur.. Artik gozunuzu acin! Turk Cocuk, Allerji ve Aile hekimleri; Grip teshis etmemeye yemilidirler.. Her oksurene astim derler.
VE.... Bir defa o sahtekarlarin ilaclarini kullanmaya basladinizmi, size Sahtekarligin 3 safhasi da uygulanir ve siz daha ne oldugunuzu anlamadan, kendinizi,Hastanelerde, "Hava alrken" bulursunuz.. "Dogumsal Astim" ha!! Tamda tahmin ettigim gibi... GSK ile ortaklasa halki sogusluyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|