Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaşıntı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilkay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 25 Kas 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesajın Direkt Linki Konu: kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2009 Saat 00:18
Merhaba Kadir Bey,
 
11 aylık oğlum var. Ne zaman bezini değiştirmeye kalksam hemen fırsat bulup poposunu kaşımaya başlıyor. Makat kısmını değil de, kaba etlerini. Tırmalıyor, nerdeyse yara edecek kadar. Her akşam poposunu mutlaka yıkıyoruz, pişik kremi de sürekli kullanıyorum.
 
Biraz allerjik yapıda bir bebek. Arada egzamalar da çıkıp kayboluyor cildinde. Ancak popoda görünürde bir egzama da yok.   Kaşıntısının nedeni acaba ne olabilir ?  Ne yapabilirim ?
 
Şimdiden teşekkürler,
 
ilkay
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117923
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2009 Saat 11:43
Banyo araları biraz açıldı ise ondan olabilir. Biraz daha sık banyo yaptırın.Kese veya lif kullanarak, ölü derileri dökmeye çalışın. Banyo araları 3 günden fazla olmasın. İdeali hergün.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.