Doktor bey,
Bu arada gece verdiğim sütü yazmamışım. Burada başka bir annelere verdiğiniz öneri neticesinde, kızım süt içmediğinden, bir kaç gündür mamanın içine süt katarak, her defasında mama miktarını artıp süt miktarını artarak, sadece süt vermeye başlayacağım. (Bu sabah 125cc süt ve 50cc suyun içine 2 ölçek mama koydum içti. )
Ayrıca, çok teşekkür ederim. Yazdığınız cevaplar insanın kafasında hiç bir kuşku bırakmıyor. Verdiğiniz yanıtlar hem net, hem de anlaşılabilir cinsten.
Bu zamana kadar gittiğim doktorların hiç birisi sizin gibi değildi. Ne zaman doktora gitsem, muhakkak tahlil yapılıyor ve ilaç veriliyordu. Çocuk çok terliyor deyince bile... Birde kızıma hiç bir tahlil sonucunda kansızlık teşhisi konulmamasına rağmen, kan ilacı verildi. Tabi kullandık bir müddet.
Bu formu 1 hafta önce keşfettim, annelere verdiğiniz önerilere, sorularının yanıtlarına göz attım. Az öncede dediğim gibi, bir çok doktorun "1 yaşına kadar inek sütü vermeyin" dediğinin sizler tam tersini diyorsunuz, dediğiniz hem mantıklı, hem de doğru. Ben de bunu neredeyse günlerce bir arkadaşla tartıştım. Ben de aynı sizin dediğiniz gibi, sırf mama satılması için yapılan bir taktiktir bu dedim. Ve bu gibi konular ve daha neler neler.
İyi ki burayı keşfetmişim ve iyi ki sizin gibi bir doktoru tanımışım.
Çok teşekkürler, emek veripte, buraya zamanınızı ayırdığınız için.