|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemilegüney ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemilegüney
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 17:19 |
Doktor bey merhaba,
Oğlumda (9 yaş) dün ateş başladı,baş ağrısı ve boğaz ağrısı vardı. Bugün doktora götürdüm strepA negatif çıktı. Ben ağız kokusu alıyorum,ateşi de var doktor antibiyotik vermedi sadece ateş düşürücü kullanın diye söyledi. Bademcik üzerinde beyazlıklar var, burun akıntısı yok, öksürük yok. Başka tetkik yapalım mı? 2 gün daha böyle bekleyelim mi? Çok teşekkür ederim, saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiki Turk doktorlarinin zeka yapisi ancak bu kadardir!!! Ates+Koku+Pas varsa, antibiyotik gerekir... Strep-A Test'inin:(-) olmasi sadece bu bakterinin Streptokok olmadigini gosterir.. Stafilokok, Pnomokok, Klebsia gibi bakterilerin de Antibiyotikler ile tedavileri gerekir.. Strep-A' nin tedavisinin onemini Turk doktorlari bilmezler. Normal bakteriel enfeksiyon gibi tedavi ederler. Halbuki, Streptokoklar, sik sik alinmasi durumunda, kalp Romatizmasi veya Nefrit olusur..Bunlarin onlenmesi icin, mikrop (Streptokok) 1 gunde yok oldugu halde, tedavinin 1 ay devam edilmesi bu sebeptendir. Bu mekanizmayi bunca seneden beri anlatiyorum.. Ama, hala ayni tas ayni hamam.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|