|
18 ay aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mlkcvk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Saat 47 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 43 Dakika önce Saat 15:20 |
Hocam bütün yazılarınızı okuyorum. Her şeyden çok teşekkür ediyorum. Oğlum bugün 20 aylık oldu ve ben daha 18 aylık aşısını yaptırmadım. Bu aşıyla ilgili sosyal medya da ve bazı doktorlardan negatif yorumlar aldım. Otizim, aşı sonrası geçirilen nöbetler vs. Bunları aileler birebir yaşadık diye yazıyorlar. Çok endişe ediyorum. Bana ne önerirsiniz en kısa zamanda aşılarını yaptırayım mı. 5 li karma aşısı 6 karma aşısı oldu. Oğlum eski takvimden başlamıştı. Ve kulaklarında 3 aydır sıvı var. Aşıları yaptırın derseniz bu durum engel olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Etrafınız resmen şarlatanlarla dolu!!!
1- Mutlaka aşısını yaptırın. 2- Aşıların "Otizm" yaptığını iddia eden salaklar hala varmı?? Hiçbir çocuk, sağlam doğup da sonradan Otistik olmaz, olamaz. Türk doktorlarının gazına gelmeyin. 2- "Kulaklarında sıvı var" palavrasına kanmayın. Öyle bir durum olduğunda çocuk ağrıdan yeri-göğü yıkar. "Kulak zarı kızarık" ve "Kulağında sıvı var" sahtekarlıklarını anlattığım 2 makaleyi Yazarlar kısmından mutlaka okuyun. Her 2 durum olduğunda muhakkak AĞRI olur. Bu sahtekarlık Türkiye'de çok yaygındır. VE Türk doktorlarıa ASLA Grip teşhis etmezler. Çok okumanız gerekli. Belli ki, sizi baya sağlam dolandırmışlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 40 Dakika önce Saat 18:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|