|
Sırtta ben |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 50 Dakika önce Saat 16:25 |
Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama siz söylemeden inanmaj istemiyorum hiç bir şeye 38 yaş bugün g0neş yanığından ötürü cildiyeye gittim kontrol esnasında bir tane ben için melonin başkangıcı gibi duruyor biyıpsi yapılıp alınması gerekir dediler özel hastane olduğu için beni gene mi kandıracaklar diye tedirginim ve çok moralim bozulsu fotoda siz ne düşünüyorsunuz yaptırmalı mıyım söylerseniz çok mutlu olurum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar zararsız benlerdir.
Melanom olanlar; ciltten kabarık olup, üst satıhda yarıklar vardır ve bazen de bu yarıklardan kıl çıkar. İlerde o şekli alabilir mi? Belki! Olursa o zaman düşünülür.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 47 Dakika önce Saat 18:28 |
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana değişim görme sürecinde olabilir dedi ben de senelerdir orda faha önce böyle nbirşey demediler dedim 10 yıl içinde değişim gösterebilirler dedi çok korkuttular hocam gene.çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin. EĞER dediğim özelliklere sahib olursa, o zaman alınır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|