Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BİTMEYEN GAZZZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBİTMEYEN GAZZZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MECHUL83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Konu: BİTMEYEN GAZZZ
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2013 Saat 18:17
MRB HOCAM..BEBEĞİM 9 AYINI DOLDURMAK ÜZERE VE HALAA GECELERİ GAZ SANCISIYLA UYUYAMIYOR,SÜREKLİ YILAN GİBİ KIVRILIYO VE UYANMADAN GAZINI CIKARAMIYORUZ ,SADECE ALTTAN GAZI VAR ONU CIKARDIGI ANDA BIRAZ UYKUYA DALIYOR VE BIDAHA GAZLANINCA AGLAMAYA BASLIYOR KRAMP GIBI OLDUGUNU DUSUNUYORUM..
 HOCAM DENEMEDIGIM YONTEM KALMADI SIZIN DAHA ONCEKI MAILLERINIZI OKUDUM HEMEN HEMEN HEPSİNİ UYGULADIM AMA GECMIYOR.. İLK ALTI AY SADECE ANNNE SUTU VERDIM 3. AYINDA GAITASI SUREKLI SUMUKSU YESIL VE ISHAL SEKLINDE 6. AYINA KADAR DEVAM ETTI.6. AYINDA EK GIDALARA BASLADIM ONCELERI AZ AZ VERDIM ISHALI VE SUMUKSULUGU GECTI KATILASTI AMA YINE ARA ARA O SEKILDE YAPIYOR COK TEST YAPTIRDIK HICBISEY CIKMIYODU.YUMURTA SARISI VERDIGIM GUN HEMEN AKSAMI SULU YESIL VE SUMUKSU KAKA YAPIYOR ,AMA BASKA NEYE KARSI O SEKILDE COZEMEDIM...
YARDIMINIZI BEKLIYORUM ACABA BİŞEYE KARSI ALLERJISIMI BAR 2 KERE BESIN TESTI YAPTIRDIK NEGATIF CIKTI .KANSIZLIK VE DEMIR EKSIKLIGI VAR ,KAN 8.5 CIKTI EN SON NE YAPMALIYIM HOCAM ..
BESLENME SEKLINI YAZIYORUM
SABAH : ELMA ARMUT TAHILLI BEBEK GIDASI VE BEBE BİKUVISI KARISTIRIYORUM BIR KASIK PEKMEZ.
ARADA ANNE SUTU
OGLE :BAZEN ICERSE KABAKLI,PATATESLI HAVUCLU ,TAVUKLU CORBA,İCMEZSE BİSKUVI MUZ PIRINC UNU
ARADA ANNE SUTU
AKSAM YINE PIRINC UNU BEBE BISKUVISI
GECE SUREKLI ANNE SUTU
VE EKMEK YIYOR ARADA
KILOSU 8.500 BIR BUCUK AYDA 100 GRAM VERMIS KILO ALAMADI HIC ...
HOCAM CEVABINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM HAYIRLI GUNLER DILIYORUM...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2013 Saat 20:24
Yapilan testlerin "tamami" nafile idi. Bu yaslarda bu testlerin hicbiri dogru durust netice vermez,Allerjilerle; yakindan-uzaktan, hicbir alakalari yok. Enzim eksikligi olabilir, 3-5 gun, gunde 1 defa; Festal drajeyi havanda ezip yemeklerine karistirarak verin, 5 gun sonra sonucu konusalim.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Nis 2013 Saat 19:26
Yukarı Dön
MECHUL83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 11:44
Tamam hocam deneyeceğim hemen ,,çok teşekkür ederim .
Yukarı Dön
MECHUL83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2013 Saat 10:43
merhaba hocam dediğiniz gibi 5 gündür festal drejeyi verdim ,gerçektende gazında çok iyi rahatlama oldu ,neredeyse gaz cıkarmıyor artık. ama geceleri yine cok uyumuyor sureklı uyanıp emmek ıstıyor.gunduzlerı cok fazla yemek yemıyor acaba karnımı doymuyor bılemedım. ,
Hocam festal drajeye nekadar devam etmem gerekiyor? enzim eksikliği var ise ne yapmam gerekiyor ?bunun bir testi varmı? neler yedirebilirim bebeğime ?teşekkür ederim hoocam .hayırlı günler diliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2013 Saat 19:12
Bir muddet kullanmaniz gerekecek.Ayrica da, diger doktorlarin verdigi abuk sabuk ilaclarin yaninda, Festal'in hicbir zarari yoktur. Sisenin tamamini bir seferde icse bile zararli etki gostermez, sadece ilac telef olur.
Festal'i gerekirse; hayat boyu bile kullanabilir, hicbir zarari olmaz. Cogunlikla, zamanla duzelme oluyor. Hele bir; 6ay-1sene bir kullansin bakalim.
Yukarı Dön
MECHUL83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2013 Saat 10:35
Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun hayırlı günler diliyorum.
Yukarı Dön
MECHUL83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2013 Saat 10:35
Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.