Merhabalar doktor bey... kızım salı günü rahatsızlandı doktora götürdüm 39 dereceyi bulan ateş oldu 2gün 38in altınada pek düşmedi.. Doktorumuz peridut ve amoklavin verdi. sonra carpolle değiştirdi peridutu iptal etti zira içerikleri aynı sanırım. ateşi olmadıgı için carpolü vermedim dünden itibaren bugun kalktıgında kulak arkalarında kızarıklıklar vardı benek benek aksam oldugunda karnında kafasında vücudunda belirgin kırmızı benekler vardı.. acile götürdük hemogram falan alındı.. alerji oldugunu söylediler.. antibiyotik yapmış yapabilirmiş... ilacı kes verme dediler ama bogazında kırmızılık varmış genel durumu iyiymiş. birde kansızlık baslamıs fenolsantro surup 36 damla kullan dedi.. (11 miş) tahlıl sonuçlarını çıktı olarak vermedikleri için ayrıntı bilmiyorum.. zeka geriligine yol açar neden kullanmadın bu zamana kadar diye azar işittim (sizin yazılarınızı takıp ediyorum sürekliolarak) yanlışmı yaptım ben
başka neler alerji yapabilir ilaçlardan içeriklerine dikkatmi edicem? sürekli hatırlatmalımıyım doktora götürdügümde aleji yaptıgını? nasıl bir yol izlemeliyim..? teşekkür ederim. 11 kansızlık sınırımıdır.. kızım 8bucuk kılo 36 damlamı kullanmalıyım nasıl hesaplamalıyız?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkkür ederim ..
saygılar..