Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emziğini deldim ama hala emiyor :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemziğini deldim ama hala emiyor :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: emziğini deldim ama hala emiyor :(
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 11:13
herkese merhabalar kızım 22 aylık ve şu ara öyle çok emzik emiyor ki artık çok sinir oluyorum hep emzikle avunuyor. bende bugün bi tanesini deldim ama o hala emiyor hava çekiyor sürekli. ne yapsam bilmiyorum sizler nasıl bıraktırdınız acaba böyle hep bu delik emziği versem bıkarmı bi süre sonra 
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 11:33

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 11:37

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 11:55
ben doğum gününe endekslemiştim hakanı ,doğum gününde hakan abi olcak mumları üflücek ve memeyi pisi ham yapcak diye hergün memeyi ağzına koyduğunda söyledimSmiledoğum günü geldi mumları tam üflücek aklına geldi koşa koşa memesini alıp geldiLOLLOLLOLhakan abi a a dediLOLLOLLOLLOLpisi döv döv baba haka abi a a dedi herkes koptu gülmekten abi olmucakmış hakan pisi döv diyor babasına LOLLOLLOLLOLLOLsonra memeyi yok ettik oyuna dalınca uyucağı zaman arandı biraz ağladı aynı şeyleri tekrar ettik ikna oldu ve bıraktı iki üç gün sodu hep pisileri görünce yolda hep döv döv dediLOLLOL ama atlattık sonradaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 12:20
Dora da çok düşkündü emziğe ama 18 aylıkken bıraktı. Ağzından aldık bütün emzikleri de ortadan kaldırdık bir iki "memme" dedi bizde "tatile gitti denize giricekmiş" dedik Allahtan hiç üzmedi bizi oğlumApprove o kadar düşkünlüğüne rağmen iki gün sonra hiç sormadı bileSmile 
yalnız arkadaşım emziği delmek riskli değil mi bir parçası kopabilir boğazına kaçar Allah korusunStar onun yerine uyuduğu zaman kaldır bütün hepsini emzik gitti dersin dikkatini başka yönlere çekersin daha iyi olur kolay gelsin canımSmile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 22:56
oğlum sadece uyku için kullanıyordu ama son dönemlerde müptela olmuştu. yatak dışına çıkması yasak oldugundan bazen gidip yatağına iki emip çıkıyordu.. aynı bizim balkona çıkıp 2 nefes sigara içmemiz gibiLOLLOLLOL ve durumu kabullenerek bırakmasının daha sağlıklı olacağını düşündüğümden şöyle bir yöntem uyguladım: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14546&KW=emzik+perisi&PID=429300&title=tesekkurler-span-classhighlightemzik-span-span-classhighlightperisi-span#429300  kabullenerek bıraktık emziği.. yok yaa bırakamaz diyordum inan..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 23:43
verdiğiniz linklerin hepsini inceleyeceğim inşallah müjdeli haberi de veririm çok teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.