|
Hocam acilllll |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebe için numune aldılar çıkmadı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangisine baktılar?:
1- EBV-EBNA igg 2- EBV-VCA 3- EBV-EA
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Puanlar: 382 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hem Kadir hocamdan hem de soruyu sorandan özür dileyerek yazmak istiyorum. Oğlum 39 40 derece ateşlendi, çok halsizdi gözünü açamıyor sadece su içip uyuyordu. Kadir hocam kan tahlili isteyince hastaneye gittik ne deseler beğenirsiniz tahlile gerek yok zaten salgın var hep aynı durumla karşılaşıyoruz hemen yatış yapılsın serum takılsın dendi. Ben de karşı çıkınca madem çok biliyorsunuz gelmeyin dediler. Kavga dövüş çıktık eve geldik 5 gün boyunca çocuk bu şekilde yattı. Başından ayrılamadım ama herhangi bir şey de vermedim kendiliğinden toparladı geçti gitti. İyi ki Kadir hocamız var ben gerçekten minnettarım. Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Sevgiler.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|