Değerli hocam merhaba,
gaz ile ilgili alt forumlarınıza göz gezdirdim.oğlum şuan 76 günlük, 21 günlükken gaz sancıları başladı ve o günden bu yana giderek gaz sancıları zaman olarak da şiddet olarak da arttı. uykusu 10'ar dakika gaz gelince uyanıyor.
hergün akşam saat 7-9 arası aşırı şiddetli gaz sancısı çekiyor ve dün akşam 6-12 arası tam 6 saat sancı çekti, gözyaşı ile ağlıyor çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor
battaniyede sallayınca biraz rahatlıyor, sonra tekrar ağlıyor, emzirmeden sonra geğirtene kadar yatırmıyorum yatağına, kakayı da çoğunlukla müdahale ederek 3-4 günde bir yapıyor altın sarısı renkte.
sütüm çok yağlıymış bundan kaynaklanabilir mi? ilk oğlum her emmeden sonra kusardı, gaz sancısı çekmedi hiç...
kim ne önerdiyse yapıyorum; rezene çayı içiyorum, bebeğe de az veriyorum, günde 1 şişe maden suyu içiyorum, gaz yapan yiyecek ve içeceklerden almıyorum, tane kimyon çayı içiyorum, bebeğin karnına ve poposuna zeytinyağı ile ayaklarının altına kimyon yağı ile masaj yapıyorum, bacak hareketleri yaptırıyorum, sub simplex damla veriyordum bugünden itibaren bitkisel olduğu tavsiye edilen zinco damlaya başladım.
hocam daha ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyım ne kadar daha bu sancılar çekilir.
yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler