|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2016 Saat 00:21 |
Merhaba hocam sürekli aklımı kurcalayan bir sorum olucak size,6 yaşındaki oğlum dudak rengi çok pembe değil ve üst dudağı daha solgun yani renk farkı var.kan tahlilini yeni yaptırdım normal çıktı.başka bir nedeni olabilir mi,normal mi bu durum hocam çok merak ediyorum bu yeni oluşan birşey değil hep böyle,cevaplarsanız sevinirim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soya cekimdir, bir zarari yoktur.
|
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde mide bulantısı olduğu zaman,dudakları hemen soluyor bembeyaz oluyor.kusura bakmayın birtek oğlumda farkettim bu durumu buda normal mi?vakit ayırdığınız için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|