Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kadir Bey'in sayfası..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKadir Bey'in sayfası..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir Bey'in sayfası..
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2009 Saat 23:30
eyvah eyvah söyleyeceğim ama korkuyorumEmbarrassed
Kadir Bey'e sorulanlar malum hepimizin ilgisini çeken konulardan ibaret.. özellikle hastalık (ateş, ishal, vs...) gibi konuları güncel olarak takip edemediğimiz zamanlar oluyor. ve başımıza geldiği anda da sadece arama motorundan bakıp bulduklarımızı okuyoruz. ama malum arama motoruyla göremediğimiz bazı konular da olabiliyor..
şimdii ben diyorum ki bunları konu başlıklarına da ayırsak.. (oy oy duygu beni vuracakTongueTongue) ya en azından bundan sonra olanları öyle yapsak öncekiler de karışık olarak dursa surduğu yerde.. zamanla yavaş yavaş belki ayrışırlar.. ha bir de bir soru soruluyor öksürükle ilgil mesela. sonra konu alerjiye dönmüş.. onun da bir hal çaresine bakarız.. ya ne biliim işte böyle bişey olsa derlenip toparlanmaz mı.. kolay ulaşım olur. forumdaki en önemli topiklerden biri malumEmbarrassedEmbarrassed
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2009 Saat 09:21
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

eyvah eyvah söyleyeceğim ama korkuyorumEmbarrassed
Kadir Bey'e sorulanlar malum hepimizin ilgisini çeken konulardan ibaret.. özellikle hastalık (ateş, ishal, vs...) gibi konuları güncel olarak takip edemediğimiz zamanlar oluyor. ve başımıza geldiği anda da sadece arama motorundan bakıp bulduklarımızı okuyoruz. ama malum arama motoruyla göremediğimiz bazı konular da olabiliyor..
şimdii ben diyorum ki bunları konu başlıklarına da ayırsak.. (oy oy duygu beni vuracakTongueTongue) ya en azından bundan sonra olanları öyle yapsak öncekiler de karışık olarak dursa surduğu yerde.. zamanla yavaş yavaş belki ayrışırlar.. ha bir de bir soru soruluyor öksürükle ilgil mesela. sonra konu alerjiye dönmüş.. onun da bir hal çaresine bakarız.. ya ne biliim işte böyle bişey olsa derlenip toparlanmaz mı.. kolay ulaşım olur. forumdaki en önemli topiklerden biri malumEmbarrassedEmbarrassed

Bence bu şekilde ayrıştırırsak, o zaman Kadir Bey'in kullanması zorlaşır forumu. Wink
Ama belki eski sorular bir şekilde sınıflandırılabilir... Ben emin değilim açıkçası...
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2009 Saat 21:51
bu konu da halledildi çok şükür...
Burcucum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.