Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil diş, boğaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil diş, boğaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 799
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil diş, boğaz
    Gönderim Zamanı: 14 Kas 2016 Saat 22:56
hocam merhaba...kızım 15 kilo.. 102 cm ve 3,5 yaşında...bügün sabahdan başlayan salya sümük hapşırık olayı yoğun olarak başladı..akşam 10 gibi uyudu..fakat 11 gibi ağlayarak kalktı..burun tıkalı tabi..su verdim..baktım yutamadı..boğazına telefonun ışığıyla baktım kızarmış epey..sanırım su içememesi boğazının acısından kaynaklı..dişim ağrıyor dedi bir de...dişlerimiz de sorunlu zaten hocam...şimdilik ateş yok..ama sanırım ağrıları var...hocam biraz olsun ağrılarını, boğaz ve diş ağrısını dindirmek için hangi ilacı verelim...sürekli olarak ağlıyor..belli ki acı çekiyor..bir de serum fizyolojik kullanıyoruz ama, burun tıkalı olduğunda nefes alamıyor..illadin pediatrik sprey mi damla mı kullanılmalı...teşekkürler hocam

Düzenleyen leyli - 15 Kas 2016 Saat 08:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118013
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2016 Saat 18:09
Once bir "dis kontrolundan" gecin, gerisi kolay, kendiliginden de duzelir..
Ha.... Kulaktan suphe ediyorsaniz, hemen Iliadin kullanin, bakalim agri gececekmi??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.