|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2017 Saat 17:05 |
https://i.hizliresim.com/2EAdod.jpg
https://i.hizliresim.com/6yOBM9.jpg Merhaba kadir bey. 10 aylik bebegimin alninda sari lekeler cikti. Kașinin kenarindada var fakat belirgin oldugu icin bunlari cektim. Daha once yanagindakiler icin sormustum milia demistiniz. Onlar artik kirmizi olarak cikmaya basladi normal surecmidir. Alnindakiler yanaginkaki ile baglantilimidir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Portakal/mandalina sulari yapar.. Biraz ara verin.
|
|
![]() |
|
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Portakal ve mandalina vermedim ortalama iki haftadir. Muz ve elma yedi son gunlerde. Yumurta ve sut koyden geliyor. Market isi degil birde corbalara kibrit kutusu kadar kemik suyu koyuyorum onlar agir geliyor olabilirmi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kadir bey. Kizimin alnindaki sari lekeleri sormustum. Mandalina portakal vermeyin dediniz fakat zaten sevmiyor. Ayda bir iki kez zorla yer.
Onlar disinda neyden kaynakli olabilir. Yediklerindenmi illa yoksa bir hastalik belirtisi olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yikayin ve kese ile nazikce silin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|