|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 23:27 |
Merhabalar hocam
1.5 yasındakı kızımin yaklasık 1 haftadır parmagı bu durumda. Eskı maıllere bakarak batıcon uyguladım fakat gıttıkce ılerlıyor Sizde resmı ıncelersenız sevınırım cevap ıcın sımdıden tesekkurler Düzenleyen turnam - 26 Oca 2018 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/Rn9YkZ.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118061 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Batticon'a devam edin.. Ilaveten, Augmentin200, gunde:2x1 olcek(5ml) verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam malesef İki Dr a gittim antb yazmayıp krem yazdılar ben almadım batıkon uyguladım sizce baska Dr a gitmeme gerek varmı birde evde agumentın 600 var onu yarım olcek versem olurmu sankı
İltihap kurumus gıbı siz ne dersiniz hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın teşekkürler saygılar... https://i.hizliresim.com/kOvrRm.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118061 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu saatten sonra Antibiyotige gerek yok.. Batticon bir kac gun daha kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|