Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne yapalım?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konune yapalım?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Konu: ne yapalım?
    Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 16:27
Uzun zamandır bir konu kafamı meşgul ediyor ama dile getirip getirmeme konusundaki tedirginliğim bugüne kadar yazmama engel oldu.Herkesin arasından sivrilip çıkmak istemedim ama bi şekilde söylemezsem içimde büyüteceğim galiba Embarrassed
Online sohbet bölümünde yapalım sohbetlerimizi diyoruz, tamam anket yapılmış her yerde sohbet edilmesin diye bi sonuca varılmış, onu da biliyorum.Smile Bi topik açtığımızda ister istemez konu başka yerlere kayabiliyor, çoğuna karşıyım ama ufak tefek şakalaşmalar da diyalogların tadı tuzu diye düşünüyorum. Topikte bişey yazacağımızda, hadi arkadaşım online bölüme gel ben orda sana bi şaka yapayım mı diyeceğiz Confused . Forumda yazışacaksak kurallara uymalıyız onu da biliyorum, ama lütfen uyarılar ufak tefek şeyler için gelmesin. Kesinlikle bu sözleri tepki olarak algılamayın, sadece öneri. Yoksa ben forumumu da tüm üye ve modları da çok seviyorum... Her gün foruma girmezsem kendimde eksiklik hissediyorum. Bu ara uyarılar çoğaldı ve bu beni germeye başladı, üzülüyorum doğrusu... Artık çoğu zaman okuyup çıkmaya başladım, böyle olduğu için üzgünüm. Bunları yazdığım için de beni anlayışla karşılayacağınızı umuyor ve kendimi daha iyi hissedip, rahatlayacağım bir cevap vereceğinizi düşünüyorum..
Saygılar...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 17:23
Merhaba,

Kevser'cim biz burada çok güzel bir aileyiz ve çoğumuz birbirimizi gerçekten iyi tanıyoruz. Ben kimsenin kimseyi ufak tefek şeyler yüzünden uyaracağını sanmıyorum. Mutlaka sohbet alıp başını gitmiştir ki müdahale edilmiştir. Kusura bakma gerçekten noktasal olarak nereden bahsettiğini bilmiyorum. Genel olarak yazdım canım. Biz birbirimizi iyi tanıyan arkadaşlar olarak alınmamalıyız, değil mi?Smile
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 17:31
Ben de direkt olarak "şu konu" demek istemedim hedef gösterir gibi Embarrassed
evet çoğu arkadaşı az çok tanıyorum ve burayı da çok seviyorum. Hugsadece bi çözüm yolu gösterilmesini istedim. Embarrassed

Düzenleyen Kevser-Şevval - 24 Kas 2009 Saat 18:40
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 22:46
Kevser hissettiklerini çok iyi anlıyorum çünkü başka siteden tanıdığım birçok arkadaş 2007 kasım aralık anneleri yakın zamanda buraya üye oldular çünkü ben burayı o kadar övdümki dayanamadılar geldiler. 2007 annelieri bölümünde çocuklarımız ağırlıklı sohpetler yapılırken tabii arada anneler olarak bizede kayıyordu sohpet önce sayfa içinde uyarı almaya başladık arkadaşlarda bundan üzüldüler. onlarda sitede kimseyi tanımıyoruz ve ortak konumuz çocuklar olunca o sayfadan sohpet etmek istiyoruz neden uyarı alıyoruz dediler bana. birsüre sonra kaynaşma olamadan siteden ayrıldı çoğu. şuan o arkadaşlardan biri arada giriyor siteye. o dönemde bende bunu özel mesaj yolu ile mod arkadaşla görüştük bunun kural olduğunu söyledi. bende kurala uyarım ama üzüldüm bu uygulamaya dedim. şimdi atıl 2007 anneleri sayfaları var canım sohpetlerimizi online sohpetten yapıyoruz. bir yandanda iyi oluyor aslında her sayfa kendi içinde kaynaşmaya gidiyor kopukluk oluyor. kaynaşmak için gel bacım sende sohpete okuma sadece yazmanıda bekliyorum. öpüldün canımClown

Düzenleyen hülya-alper - 24 Kas 2009 Saat 22:49
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 10:12
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Uzun zamandır bir konu kafamı meşgul ediyor ama dile getirip getirmeme konusundaki tedirginliğim bugüne kadar yazmama engel oldu.Herkesin arasından sivrilip çıkmak istemedim ama bi şekilde söylemezsem içimde büyüteceğim galiba Embarrassed
Online sohbet bölümünde yapalım sohbetlerimizi diyoruz, tamam anket yapılmış her yerde sohbet edilmesin diye bi sonuca varılmış, onu da biliyorum.Smile Bi topik açtığımızda ister istemez konu başka yerlere kayabiliyor, çoğuna karşıyım ama ufak tefek şakalaşmalar da diyalogların tadı tuzu diye düşünüyorum. Topikte bişey yazacağımızda, hadi arkadaşım online bölüme gel ben orda sana bi şaka yapayım mı diyeceğiz Confused . Forumda yazışacaksak kurallara uymalıyız onu da biliyorum, ama lütfen uyarılar ufak tefek şeyler için gelmesin. Kesinlikle bu sözleri tepki olarak algılamayın, sadece öneri. Yoksa ben forumumu da tüm üye ve modları da çok seviyorum... Her gün foruma girmezsem kendimde eksiklik hissediyorum. Bu ara uyarılar çoğaldı ve bu beni germeye başladı, üzülüyorum doğrusu... Artık çoğu zaman okuyup çıkmaya başladım, böyle olduğu için üzgünüm. Bunları yazdığım için de beni anlayışla karşılayacağınızı umuyor ve kendimi daha iyi hissedip, rahatlayacağım bir cevap vereceğinizi düşünüyorum..
Saygılar...

Merhaba,

İllere ayrı başlıklar açılması o illerdeki insanların birbirlerini bulabilmesi, buluşabilmesi, o ille ilgili bilgi lazım olduğunda orada paylaşılması içindi. Ve üyelerimiz de bu sayfaların bu şekilde olmasını istedi. Ve bu durumdan sonra örneğin İstanbul topiğinden 100'lerce sayfa falan olmak üzere bir çok sayfa silindi... Yani bu topiklerin birincil amacı muhabbet edilmesi değil... Ama sizlerin de bahsettiği sebeplerle annelerin bu başlıklar altında haberleşmeleri ve mesajlaşmalarına da genelde sesimiz çıkmıyor. Sadece bir süre sonra artık rutin selamlaşmaların bile bu sayfalarda yapıldığı gibi durumlar gördüğümüzde bu sayfalara uyarılarda bulunuyoruz. Sohbet, eğlence sayfalarında isterse 2000 sayfa olsun, kimseyi rahatsız etmez.

Ama bir şehir sayfasında bir sürü günlük rutin sohbet mesajının olması üyelerin çoğunu rahatsız ediyor. O yüzden belli bir yerden sonra online sohbet sayfalarının kullanılması daha doğru olur...

Bu sayfalar aynı ilde yaşayan annelerin ortak sorunları, soruları, birbirlerini bilmeleri için açıldı. Ama iş sadece sohbet haline dönüştüğünde o sayfanın müdavimi için bir şey değişmiyor (çünkü zaten biliyor içeriğinde ne olduğunu) ama yeni gelen bir anne için okunması ve bakılması imkansız bir sayfa yığını haline geliyor. Oysa ki sayfaların arasında belki de bir çok değerli olabilecek bilgi var.

Bu nedenlerle "merhaba canım nasılsın", "sağol canım sen nasılsın" gibi mesajı yazanlar hariç kimseyi ilgilendirmeyen kişisel sohbetlerin ya özel mesajla ya da online sohbet sayfasında yapılmasını istiyoruz ki sayfalarımız çöp olmasın...

Anlayışla karşılayacağınızı ve mantıklı bulacağınızı tahmin ediyorum...

Selamlar, sevgiler...
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 10:13
Hatta mümkün olduğu zamanlarda ve boş vakitlerinde moderatörlerimizden bu tarz sayfalardaki gereksiz muhabbetlerin silinmesini rica ediyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.