|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2016 Saat 22:56 |
hocam merhaba...kızım 15 kilo.. 102 cm ve 3,5 yaşında...bügün sabahdan başlayan salya sümük hapşırık olayı yoğun olarak başladı..akşam 10 gibi uyudu..fakat 11 gibi ağlayarak kalktı..burun tıkalı tabi..su verdim..baktım yutamadı..boğazına telefonun ışığıyla baktım kızarmış epey..sanırım su içememesi boğazının acısından kaynaklı..dişim ağrıyor dedi bir de...dişlerimiz de sorunlu zaten hocam...şimdilik ateş yok..ama sanırım ağrıları var...hocam biraz olsun ağrılarını, boğaz ve diş ağrısını dindirmek için hangi ilacı verelim...sürekli olarak ağlıyor..belli ki acı çekiyor..bir de serum fizyolojik kullanıyoruz ama, burun tıkalı olduğunda nefes alamıyor..illadin pediatrik sprey mi damla mı kullanılmalı...teşekkürler hocam
Düzenleyen leyli - 15 Kas 2016 Saat 08:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once bir "dis kontrolundan" gecin, gerisi kolay, kendiliginden de duzelir..
Ha.... Kulaktan suphe ediyorsaniz, hemen Iliadin kullanin, bakalim agri gececekmi?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|