Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
esma24
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
|
Gönderim Zamanı: 12 May 2010 Saat 15:30 |
oğlumun adı bahadır ömer, çok seviyorum bahadır ismini
bahadır: cesur, yiğit timur soyundan bir türk lider ismi
ömer: anlamını bilmiyorum ama adaletiyle ün yapmış halifemiz inşaallah oğlumda adından feyz alarak onun gibi adil olur
kızımın adı eylül aslında pek istemedim bide klasik işte eylül ayında doğduğu için eylül konuldu daha anlamlı bir isim olsun isterdim kısmet böyleymiş olsun ismiyle yaşasın yavrularımız
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 12 May 2010 Saat 16:58 |
daha eşimle sevgiliyken eşim bizim kızımız olacak adı elif olacak diyordu bende he he dedim geçtim.Elif ismini sevmiyordum çünkü.
Evlendik kızımızın olacağını öğrendik adam başladı elif elif diye sayıklamaya bende ısrar ve çabalarımda naz eklettim sonuna
Kızım adı Elif Naz oldu
Elif : arapçanın ilk harfi, ışık saçan güzel kız, dost tanıdık
Naz : cilve, işve
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 12 May 2010 Saat 23:33 |
MaRaL Yazdı:
ay$enur melegimin ismi ayse rahmetli annecigimin adi .. Rabbim ay$enuruma uzun , sagliklii, hayirlii omurler versinnn in$allahh
| ikinci bebegim oglu$umun adida Ahmet Emre Ahmet kayin babamin ismi emreyide ben ekledim
ode$tik e$imle
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 12 May 2010 Saat 23:34 |
pinar35 Yazdı:
daha eşimle sevgiliyken eşim bizim kızımız olacak adı elif olacak diyordu bende he he dedim geçtim.Elif ismini sevmiyordum çünkü.
Evlendik kızımızın olacağını öğrendik adam başladı elif elif diye sayıklamaya bende ısrar ve çabalarımda naz eklettim sonuna
Kızım adı Elif Naz oldu
Naz : cilve, işve |
kiz pinar benim e$imde hep dio kizimiz olursa bi daha elif olcak dio :) kizimiz olurmu bilmem ama benim aklima yatti bu isim  olursa ada$ olur bizimkiler
|
|
 |
superisi82
Üye
Puanlar: 89
|
Gönderim Zamanı: 13 May 2010 Saat 01:23 |
benim oğlumun adıda enver efe amcası koydu o söyleyince kırmak istemedik bizde beğendik ama efe ismini kullanıyoruz hepimiz enver rahmetli kayınpederimin adı anlamıda ( en nurlu, en parlak ) efenin anlamıda (yiğit, cesur ) isimleriyle yaşasın hepsi sağlıkla inşallah...
|
hayatımın anlamı oğlum ...
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Puanlar: 2244
|
Gönderim Zamanı: 13 May 2010 Saat 17:25 |
Oğlumun adını eşimle koyduk Devrimi ben Kuzeyi o koydu.Baştan öyle anlaştık.Çocuklarımıza hep iki isim koyacağız birin o birini ben.Kimsenin de bu konuda karışmasına izin vermedik .Bir ara eşimin anneannesi Tuna olsun diyordu bende eşime ''benim dedemde yusuf istiyor ozaman tuna yusuf olsun'' deyince bir kez daha vazgeçti.
Bilmiyorum bu benim düşüncem aileden bi taraftan isim konulursa diğer tarafa haksızlık olur gibi geliyor.En iyisi ya iki tafafında dediğini yapmak ya da iki tarafında dediğini yapmamak
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 13 May 2010 Saat 17:35 |
MaRaL Yazdı:
pinar35 Yazdı:
Kızım adı Elif Naz oldu
Naz : cilve, işve |
kiz pinar benim e$imde hep dio kizimiz olursa bi daha elif olcak dio :) kizimiz olurmu bilmem ama benim aklima yatti bu isim  olursa ada$ olur bizimkiler 
|
bende bi daha kızım olursa annemin adını koymak istiyorum eşimde he derse :))
annemin adı ayşe :)
ayşe nil yada ayşe eda
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |