|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagizinannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 23:39 |
Doğacak olan bebeğim için biberon almak istiyorum ama o kadar çeşitli tipleri varki kafam karıştı.biberonu başlangıç için büyük değilde küçük mü almalıyım acaba?cam mı plastik mi daha kullanışlı oluyor?birde biberon başlığı nasıl olmalı,birçok çeşidi var |
|
![]() |
|
bertobat ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2355 |
![]() |
ilk başlangıçta küçük almanı tavsiye ederim biberonu çünkü taşımakta zorlanıyorlar. cam daha sağlıklı ama kırılma tehlikesi daha yüksek olduğu için yazılışı şu an tam aklım gelmiyor ama polikarbon biberon alırsan plastiğe göre daha sağlıklı aventi tavsiye ederim gerçekten.hava engelleyici yastıkları ve başlığı iyi nukk da iyi. dikkat etmen gereken şey biberonu ters çevirdiğin zaman akıtmaması çünkü akıtırsa tehlikeli bebek biberon ağzında hafifte olsa daldığı zman genzine sıvıyı kaçıra biliyor. biberonu bebeğin ayına göre tercih etmen önerilir ben öyle yapmadım 2 yaşına kdr 1 numara normal akışlı başlıklar kulllandım. umarım yararlı olmuştur.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
ilk başlarda avent sıfır numara kullandım canım...
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17141&KW=biberon&PID=508185&title=bibern-ve-anne-sutu#508185
erkin bey in bölümünü de inceleyebilirsin.burdada daha gelişmiş arama yapabilirsin
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|