|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mori ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2017 Saat 18:43 |
Hocam merabalar kızım 75 günlük koltuk altı ve genital bölgesinde iç kısmında kızarıklık beyaz birikintiler çok kötü kokuyor var mendille sildiğimde geçiyor. Genital bölgede düzenli olarak sudocrem kullanıyorum pişik önleyici olarak ama faydası yok. Acaba mantar enfeksiyonu olabilri mi? Tedavi amaçlı ne önerebilrisiniz?bir de cildi genel olarak kuru ancak yüzü özellikle dudak çene bölgesi sütten olacak galiba daha kuru bu bölgelere nemlendirici olarak ne kullanabilriim ben zaman zaman bepanthol kullanıyorum faydası /sakıncası olur mu?şimdiden teşekkürler. Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Her gun banyo yaptirin.. 2- Koltuk altlarindaki beyaz birikintiler, giysilerinin "havlari"... Yeni giysileri YIKAMADAN GIYDIRMEYIN.. 3- Kuru bolgeler icin en iyi krem; Popolin, Nivea, Desitin, Sudokrem gibi kremlerdir
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2017 Saat 03:23 |
|
![]() |
|
Mori ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. İzninizle bir sorum daha olacak. Kzımın uzun zamandan beri kalası sulu ve rengi bazen yeşilimsi çoğu zaman kahveye yakın sarımsı renkte kimi zaman içerisinde sümüğümsü şeyler bulunuyır gün iöerisinde sürekli kakasını yapmaya çalışıyor gibi kıvaranıp duruyor ve kakasını yaparken kakak bir kereden fışkırır şekilde çıkıyor. özellikle akşam saatlerinde ağlamaları sıklaşıyor hatta memeyi tutmamak için diteniyor süt vermek için saatlerce ugraştıgım oluyor. Bu aylarda kakasında değişiklikler olabilecegini düşündüğümden doktora götürmedim. İnterneten okudugum bazı yazılarda annenin ön sütü denilen su rengine yakın olan ilk gelen süt fazlaysa bu tür şeyler olabilirmiş deniyor. Benimde bazen ön sütüm çok fazla oluyor memeden fışkırır şekilde geliyor bundan kayankalanbilri mi? Bebeğime devit damla ve anne sütğ dışında birşey vermiyorum. Kendim de decavit ve folio tablet kullanıyorum ayrıca siyah çay çok tüketiyorum bunlarla bir ilgisi olabilir diye belirtmek istedim. Önerileirnizi sabırsızlıkla bekliyorum tekrardan teşekkürler. Saygılar hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NIYE, yazilarimi hic okumadiniz???? HER hafta bu sual defalarca soruluyor... Cocuk; bu sekilde kaka yapmasina ragmen, iyi kilo aliyorsa, cok yedigi icindir... Lutfen biraz okuyun, ondan sonra sual sorun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|