Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşı hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAşı hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşı hakkında
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2018 Saat 02:30
Hocam merhaba menenjit aşısı ile ilgili Mail'lerinizi okumuştum kızım 17,5 aylık. 14 aylıkken doktoru menenjit aşısı için gün vermişti yaptırmadım şubat ayında 18 aylık aşısı var sağlık ocağından aradılar menenjit aşısı yaptırmadıgımızı fakat 18 ay aşısından önce menenjit aşısı yapılacağını 18 ay aşıları ile menenjit aşısı arasında 30 gün kadar olmalı dedi.eğer yapılmasında sorun yok ise size sorum menenjit aşısının hangi türü ve kaç doz yapılması uygun olur daha önce cevaplamıssanız lütfen kusura bakmayın cevaplarsanız cok Mutlu olurum.aşı kartını ekliyorum en son 1 yaş aşılarını yaptırmıştık[/IMG]
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118053
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2018 Saat 04:10
Turkiye'de yapilan Meningokok menenjiti asilarin hicbiri B-Tipi Meningokok'a karsi bagisiklik saglamaz..

Geldigi zaman: Bexsero asisini yaptirin.. 6 ay ara ile 2 dozda yapilir. 1 Mayis 2015'den evvel doganlara da
gerekmez. 
Trumenba asisi ise: 10-25 yaslar arasina yapilir.   Ilk dozdan 2 ve 6 ay sonra ; 3 dozda uygulanir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.