|
Sıcak Çarpması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 18 Dakika önce Saat 20:54 |
Hocam 10 yaşında oğlum bugün sıcakta çok kaldı. Top oynadı koşturdu. Eve alamadım. Hava çok sıcaktı. Belki 40 dereceye yaklaşmıştır. Eve geldi başım ağrıyor dedi. Ateşi falan yoktu. Telefonada çok bakti gibi 2 3 gündür. Belki dedim ondandır. İlaç istedi ben de normalde yapmam ama 1 ölçeğe yakın calpol 6plus verdim. 5 dak. sonra geçti dedi ağrı. Herhalde dedim psikolojik bir ağrı. 2 saat olmuştur ilaç vereli. Zaten tam kilosuna görede vermedim ilacı ama. Az önce çok hafif ağrım var dedi.
İçim hiç rahat değil şimdi sicakmi etkiledi. Ben ilaç vererek hatamı ettim. Eski yazilari hep okurum burda. Ama insan stres yapınca sanırım yinede okuduğunu karıştırıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatsın uyusun, yarın sabah bir şeyi kalmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|