|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ecenevzat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 32 Dakika önce Saat 22:34 |
Hocam merhaba yazılarınızın nerdeyse hepsinonsorulari tek tek okuyorum kızım 2 yaşında aniden ateşlendi hiç bir belirti yokken 39 kadar çıktı ateşi ağzına bakıyorum sizin dediniz gibi bir pas tabakası yok yalnız hafif bir beyazlık var nefesi kokmuyor ateş düşürücü verdim korktum hocam biliyorum ateşin düşürülmesini istemiyorsunuz ama çok huzursuzdu biraz rahat uyuması için iki kere calpol iciridim ateşi gün boyu 38 buçuk 39 du demin ishal olmuş kötü kokuyor enfeksiyon olabilirmi antibiyotik gerekirmi limon bal yaptım iki kere verdim bugün daha yapmam gereken birşey varmı hocam
Düzenleyen Ecenevzat - 9 Saat 26 Dakika önce Saat 22:40 |
|
![]() |
|
Ecenevzat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşi 39.1 di ellemedim hafif ılık bir duş aldırdım bekliyorum sizin cevabinizi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|