Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gök gürültüsü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGök gürültüsü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 17:43
Beni zaten bilen biliyor gökgürültüsü, şimşek ve yıldırıma bayılırım, manyağım biraz. Bebekliğinde alıştırdım ben böyle de olunca Dora hiç korkmuyor "anne sen git gümbür seyret aç perde" diyor ardından da el işaretiyle beraber nefis  nefis diyorLOLLOLLOL beraber camın önünde seyrediyoruz "çakçak yaptıı" diye alkış yapıyoruzSmile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 18:14
gamze sevındım ır benmıyım manak gökgurultusu sımsek hosuna gıden dıyeLOLLOLLOLLOLhıc unutmuyorum burcunun anlattıgı kadar bır gökgurultusu camlar sakırdadı evde tuna ve azız karsılıklı koltuklarda oturuyolardı ve tunanın azızın yanına ucusunu görmelıydınız tek hamlede en az 2mt.sıcramıstı o zaman 3 yasında ıdıLOLLOLLOLLOLve butun gece azızın bogazı sıkıp uyumustu.azız sabah bı kalktı adam boguluyomus hık dıyeLOLLOLLOLLOLtunada cok korktugu ıcın bende bulutlar bırbırını görmemıs carpısıyolar dıydum sımdı daha bılımsel anlatıyorum.ruzgar yardımıyla bulutlar yaksıyor bırbırıne sonra carpısıp sımsek olusturyolar sonra gürültusunu duyuyoruz gıbı.hele dun aksam cok guzeldı gamze gümbur gümbürLOL
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2009 Saat 09:53
Deli misiniz kız ConfusedLOL
Akşam bir yağmur, bir gümbürtü... Benim aklım gitti... Elif'e de Duygu ve Burcudan esinlerek anlattım LOL
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2009 Saat 22:53
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

kızlar benimki soru değil.. sadece bir öneri.. paylaşmak istedim.

bu akşam burda olağan dışı bir fırtına vardı. zaten buranın fırtınası da ünlüdür.. bir gök gürledi avize sallandı o kadar yaniBig smileBig smile tabi Çınar adam akıllı tırstı haliyle.. ben de biraz abartılı bir üslupla "aaa çok komik, bulutlar karanlıkta birbirini göremedi çarpıştı" dedim ve kakakakaaaa gülmeye başladım. eşim de bana bakıyor manyak mısın der gibiLOLLOL

sonra üçümüz pencere kenarına geçtik. Çınar da ışığı kapamayı teklif etti. (o zaten karanlıkta dışarıyı izlerken hep kapatır ışığı daha iyi görebilmek için.. şimşek çaktıgı anda ellerimizi hazır tuttuk alkış için.. her gürlemede hahahaah güldük durduk. dışardan görenler neler dedi allah bilirLOLLOL 

sonuç olarak baya bir sürdü gürlemeler.. ama nasıl hoşuna gitti anlatamam.. yatma saati geldiğinde hala gök gürlüyordu ve kendi kendine güzelceee uyuduBig smile

öyle aklıma geldi de yazayım dedim. aslında çoğunuzu aklına gelmiştir bu. yada uygulamışsınızdur eminim ama bir kişiye bile fikir vermiş olsam buda yeter bana diye yazdım işte.

gürüldemesiz gecelere, ne diyimLOLLOL

süpermiş hem de komik hiç şimşek deneyimimiz olmadı..olursa deniycem
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Puanlar: 3509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2010 Saat 05:26
ya çok güzel ama ben acayip korkarım gök gürültüsünden ..gidip kuytu bi köşeye saklanırım o kadar yani.bu gidişle ipek beni sakinleştirir artık büyüyünceLOL
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2010 Saat 10:46
benim kızım korkar anlatmaya çalışıyorum ama fayda etmedi ananeside hala korkar asla sokağa çıkmaz şimşek çaksa
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.