|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 12:50 |
13 aylık bebegım var. geceleri emerek uyuyor, son bir aydır her gün uyuduktan 2-3 saat sonra uyanmaya başlıyor ve çığlık çığlığa aglıyor. çok zor yatıştırıp uyutuyoyrum uyuyor bes dakika sonra yeniden aglayarak uyanıyor. bu şekilde 1-2 saat uyanık kalıyor dalamıyor sonra uyuyor. ama gene de iki saatten uzun uyumuyor.sabaha dogru yeniden emziriyorum. ama çok sık uyanıyor. ayaklarını çekiyor gaz sancısı gibi. idrar temiz çıktı. doktor laktoz intoleransı olabileceğini söyledi. ama test yapmadı, bulunduğumuz ilde yapılmıyormuş. laktazim damla verdi, emzirdikten sonra iki damla kullanmamızı söyledi. aynı zamanda kendi süt ürünleri tüketirken de ekleyin dedi. bende ve eşimde de laktoz intoleransı var ve süt ürünleri sadece peynir ve bazen yogurt tüketiyorum. ayrıca dogdugundan beri yediklerime dikkat ediyorum gaz olmaması için. son bir ayda bu kadar arttı. sizce teşhis doğru mudur, ilacı kullanayım mı? bunun yanısıra zinco damla da verebilirsiniz dedi, o da iyi gelir dedi. teşekkürler.
Hocam birde bu ara ishal ve kılo alması da yavasladı , 13 aylık ama 9.700 boyu 76 cm Düzenleyen boddim - 25 Oca 2017 Saat 13:00 |
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" doktor laktoz intoleransı olabileceğini söyledi. ama test yapmadı, bulunduğumuz ilde yapılmıyormuş. laktazim damla verdi
" Zaten Dunya'da bir tek Turk doktorlari, "Laktoz entoleransinin"
cocuklarda OLMADIGINI bilmezler.. Bu kadar cahillik de, ancak Turk tipi Tip tahsili ile olur.. Sakin, verdigi hicbir ilaci kullanmayin, soyledigi hicbir sacmaliga da inanmayin.. Eski cevaplari okuyun..
|
|
![]() |
|
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam boyu ve kilosu nasıl neden sancılanıyor geceleri bunu önlemek için neler yapabiliriz.
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
doğum kilosu 2900 gr
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cinsiyeti?? Ilk sayfada; cinsiyete gore, "Boy-Kilo" cetveli var, oradan da bakabilirsiniz. |
|
![]() |
|
hocam bebeğim kız 13 aylık gaz sancıları için ne yapabiliriz peki geceleri kıvranıyor uyumuyor. ağlayarak uyanıyor.
uykuya dalması 2 saat sürüyor. sürekli böyle değil ama arada çok yoğunlaşıyor.
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Son ogununde; "Pirinc unu" veriyorsaniz, o sebep olur.. Muhallebi yapmak icin, MUTLAKA, onceden, Pirinc ununun biraz kavrulmasi SARTTIR..
VE, pirinc unu miktari az miktarda olacak, bizim yedigimiz kivamda olmayacak, "Sulu muhallebi" olacak..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|