|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2017 Saat 02:09 |
Merhaba kadir bey. Daha once kizimin gecmeyen oksurugu ile ilgili soru sormustum size. Hala gecmedi ozellikle gece emdikten sonra tutuyor. Ben coldmix ve tuzlu suya devam ediyorum. Zamanla gececegini umut ediyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz suyunda mikrop uremez, kullanabilirsiniz.. Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/2E3aB2.jpg
https://i.hizliresim.com/jQO6mL.jpg Kadir bey resim yukledim aciliyordur umarim. Birde deniz suyunu kullanabilirsiniz dediginizden, tedavi edici ozelligi oldugunu cikarabilirmiyiz? Cunku ben tesadufmu oldu yoksa gercekten deniz iyi geldigi icinmi yaralari gecti emin degilim.
|
|
![]() |
|
Birde eklemek istiyorum cocugu serin tutuyorum. 20 derece civari evimiz genelde. Atlet ve bir kat uzun kollu penye ile duruyor. Gecedee ayni sekilde uyuyor. Birde cok steril bakmiyorum vucudu mikroba bagisiklik kazansin diye. Yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar; "Milia" denilen ve bazi cocuklarda gorulebilen dokuntulerdir. Hicbir onemleri yoktur, hicbir tedavi de gerekmez.. Deniz suyu, icindeki TUZ konsantrasyonu ile iyi geliyor... Temiz bakin, ASLA steril bakmayin, ve en muhimi; bu hususta, Turk cocuk doktorlarin hicbir dediklerine inanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2017 Saat 20:00 |
|
![]() |
|
Desire ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Merhaba hocam size ayni konuda soru soracaktimfotoğrafları görünce burdan yazmanin daha uygun olduguna karar versim oğlum 1 yaşında ve tabanlarında aynı sivilce benzeri sıkıntılar var tedavisi olmadığını söylemiştiniz büyüdükçe geçer mi merak ettim sürekli insanlar yanakları hakkında soru soruyor.
|
|
Desire
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim kadir bey.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Desire: Olayi hatirlamiyorum, resim gonderebilirmisiniz??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|