Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil arkadaşlar bilgileriniz lazım !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacil arkadaşlar bilgileriniz lazım !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2011 Saat 13:28
merhaba büyük ihtimal eyüp ekici ye yönlendirmiştir seni ankarada 20 haftalık hamile plan düşük yapsın yapmasın herkez ona gidiyor yada yönlendiriliyor
kolay gelsin
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2011 Saat 12:35
bizzz geldikkkkkk Smile hanımlar gayet iyiyiz dün ankaradaydık gece gelebildik ancak çoruma ama güzel haberlerle bebeğimin şükürler olsun hiçbişeyi yok gayet sağlıklıyız herşey yolunda tek kafama takılan şey plesentada kanama olmuş dedi ve bunu benim kan cıvıltıcı ,ilacıma bağladı ilacı kesmemi herhangi bi sorun olmayacağını söyledi aranızda hiç plesentada kanama görülen oldumu çokkk şükür gittik geldik ve üzerimizden koca bi yük kalktı rabbim kimseyi zorda bırakmasın NukeNukeNuke
Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 490
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 10:12
amin ,çok sevindim canım şükür rahatladın .senin trombositlerinde mi bir sorun var ...bir arkadaşda da var dı bizim bu kan sulandırıcı iğne vurulması gerekiyormuş hamileliği boyunca,çok detaylı sormadım sorulmuyoo tabi de bilgin olsun diye söyledim bi araştır istersen doktorun kesersen başka sıkıntı olmaz dedi mi?
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 10:54
evet canım kan pıhtılaşması dedikleri rahatsızlıktan var bende günlük iğne ve ilaç kullanıyodum ilacı kesmem gerektiğini bi sorun olmuycanı söyledi bakalım hayırlısı şükür rahatız şimdi Big smileBig smile
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:40
Orjinalini yazan: mehtappp mehtappp Yazdı:

evet canım kan pıhtılaşması dedikleri rahatsızlıktan var bende günlük iğne ve ilaç kullanıyodum ilacı kesmem gerektiğini bi sorun olmuycanı söyledi bakalım hayırlısı şükür rahatız şimdi Big smileBig smile
mehtappp, kullandığın iğneyi-dozunu ve ankaradaki doktorunun adını yazar mısın, bir de kaç gündür iğne kullanmayı bıraktın...
bu arada kanamana dikkat et, sana dönene kadar kanaman olursa, ufak bir leke gördüğünde hemen hastaneye uç...
kusura bakma yengemde de aynı rahatsızlık vardı, doktorlardan gizli bir takım tedavilerle doğurttuk resmen, o nedenle bu soruları sordum ha birde gebeliğinin kaçıncı haftasındasın...
bu rahatsızlıktan dolayı daha önce düşük öykün var mı o kaçıncı haftada idi...
kısa bir anamnez aldım yawf...Wink
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 14:09
canım clexan 04 yapıyorum günlük bide coraspin 100lük kullanıyodum coraspini kes dedi işte iğneyi bırakmadım coraspini bıraktırdı kanama ultrasonda gözüktü benim haberim yoktu şuan 22 haftalığız ilk haftalarda olmuştu çok az belki odur dedi daha önce 4 kez düşük yaptım 2 tanesi 8 haftalığını geçebildi 10 hafta olmadan düştü diğer ikiside 6 -5 haftalıkken düştü  zaten en ufak bi sorun olduğunda Allah korusun hemen drmu arıyorum  paronayak oldum desem yeri yanii LOL bide drdan  gizli tedavi demişsin neler yaptınızki yengenin bebeği varmı şuan bide oda düşük yaptımı anlatmak sorun değil canım yeterki bilgimiz genişlesin Thumbs UpThumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.