Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SELAMLAR..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSELAMLAR..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nerineri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: SELAMLAR..
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2011 Saat 21:10
ben 36 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim. 12. haftamızdayız.. doktorumlada çevremle de paylaştığım ama nedense bir türlü tatmin olamadığım sıkıntılarımı paylaşmak istiyorum sizlerle umarım bana ışık olur bu forum..
ilk 9 hafta herşey yolundaydı.. sonra soğuk algınlığı grip bronşit v.s. rahatsızlıklar geçirdim ilaçsız bir şekilde 15 gün kabus gibiydi aldığım 3 kiloyu geri verdim.. şu günlerde sadece öksürük ve anlatılmaz bir halsizliğim var, iki adımda yoruluyorum nefes nefese kalıyorum akşam olmazı ayrı kabus sabah ayrı... uyumayı sevmiyorum sıkıntılı geçiyor.. doktorum 4. aya kadar sürer halsizliğin normal diyor..
kullandığım ilaçlar folbiol ve elevit..
önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim... herkese "hepimize" mutlu sonlar dilerim..

Düzenleyen yasemin - 19 Tem 2011 Saat 13:58
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 00:07
ilk basta bende nları kullandım sonra kalsıyum ılacı ve ferfos verdı denır hapı
saglıcakla dogar umarım bebegın

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 00:39
öncelikle Allah tamamına erdirip kucağınıza almayı nasip etsin.geçmiş olsun ayrıca.
her hamilelik ayrı ve özel.benim 2.hamileliğim 2.si de kız olmasına rağmen farklı bir hamilelik yaşıyorum.canımın çektiği şeyler genel sağlık herşey farklı..halsizlik mevsim problemi olabilir ben de zaman zaman yaşıyorum.bol dinlenmen gerek dedi dr bana ama kızım pek izin vermiyor tabi.
ilk 4 ay folik plus kullandım.1 aydır da vegaferon(demir) ve multitabs kalsiyum tablet kullanıyorum.ama en önemli şey beslenme tabi...Pig
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
nerineri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 13:58
teşekkür ederim...

çok şükür bu sabah çok iyi uyandım... ve inşallaahh inşaallaah daha da iyi olurum ona daha iyi bakabilirim...

herkese kolaylıklar,
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 16:47
mrb canım hoş geldin meleğinle rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş. ilk aylarda bendede çok halsizlik vardı gerçi ben sürekli yatıyodum belkide ondandı drnun söylediği gibi 4. aydan sonra toparlıyo insan sabret ve günlerinin tadını çıkarmaya bak SmileWink
Yukarı Dön
nerineri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 18:59
teşekkürler...  yeni geldim evet, ve forumun bütün kobularını okudum yuttum yani:) çok çok iyi geldi ama bana... iyi ki katılmışım farketmişim.
herşey yolunda gider inşallah tekrar teşekkürler.KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.