|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansew ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 00:55 |
Arkadaslar Anne olunca anladim icin google'da site ici özel arama sayfasi yaptim http://www.google.com/coop/cse?cx=014931615122341149749:-ivwszi2b6g
eger igoogle i kullaniyorsaniz, ya da opera tarayici kullaniyorsaniz operanin icindeki arama motorlarina ya da igoogle a ekleyebilirsiniz. site yöneticisi arkadaslar siteye ekleme yaparsaniz aramalar daha hizli oluyor.. |
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() |
saol paylastıgın ıcın.
Düzenleyen demsa - 05 May 2009 Saat 10:02 |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() |
Çok teşekkürler. Ben igoogle sayfama sizin yaptığınız uygulamayı ekledim. Ama site için şimdilik google arama kullanmayı düşünmüyoruz. Bir süre sonra kullanırsak da kendi accountumuzdan açıp kullanmamız daha doğru olur. Çünkü google'ın analytics, adsence ve adwords uygulamalarını kullanıyoruz. Aramayı da aynı hesaptan kullanmamımız daha mantıklı... Tekrar teşekkürler... ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Eline sağlık teşekkürler. Gerçekten iyi olmuş. |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
ellerine sağlık arkadaşım
|
|
![]() |
|
cansew ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() |
Yardimci olabildimse ne mutlu bana
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|