|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2017 Saat 10:04 |
merhaba
kızım 8 aylık ve geçen hafta bel kısmında
kızarıklıkla başlıyan pişik için sağlık ocağına gittiğimizde bez alerjisi
olduğunu bezi değiştirmemizi söyledi ve 3 tane krem yazdı birisi fujidin
antibiyotikli kortizonlu kremdi 4 gündür kullanıyorum birde günlük kullanım
için sudocrem aldım pişiği bel bölgesinde söndü ancak izi kaldı ve kolları
bacaklarıda kırmızı benekli oldu isilikmi sinek ısırığımı mantarmı bilemiyorum
pişiğimi yayıldı ne yapmalıyım bu antibiyotikli kremdende korkuyorum zararı
olurmu daha süreyimmi altını bir haftadır hiç bağlamadım sürekli temizliyor
kuruluyorum. yardım lütfen bilmeden çocuğa zarar vermekte istemiyorum.
pişik mantara çevirirse yayılır diye yazıyor internette diğer yerlerde yol
kollarda bacaklarda var bel bölgesi sönmeye başladı ama izi kaldı daha tam
geçmedi. hocam birde 3 gündür yeşil kaka geliyor. sık değil günde bir yapıyor ama karnı şiş gaz çıkartıyor bol bol. ek gıdayı 1 haftadır pişiği geçsin diye kesmiştim sadece süt alıyor yeşil kaka korkuttu Düzenleyen yagmurb - 12 Tem 2017 Saat 14:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez ile alakasi YOK!! Olsa; bezin temas ettigi; HER YERINDE olurdu.. Bezin, bel kismina denk gelen, plastik kismi asiri terletme ile, tahris etmis.. SADECE; gunde:2x1 Hipokort krem surun.. Ayrica da; bu ne bicim Allerji ki; Antibiyotikli krem veriyor.. Uyanik ya!!!! Akli sira, "hangisi iyi gelirse" hesabi her kremden bir tane yaziyor!! Yesil kaka; COK yedigi icin oluyor.. Inanmazsaniz, kilosuna bakin.. Fazlasi varsa, cok yedigindendir, bir hastalik dolayisindan yesil kaka yapiyorsa, kilo kaybi olur.. Cok okumaniz gerek coook! |
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iştahı yerinde ateşide yok grip falan da değil ama yeşil kaka 1 haftadır devam ediyor. çok yemekte yemiyor 3 saatte bir veriyorum ek gıdayıda kestim pişik olduğu için. pişiği geçsin diye vantilator karşısında 38 derece sıcağa anca direniyor bu defada üşüttükmü acaba diyorum. ama üsütme belirtisi sadece gaz karnında şişlik ve günde bir hatta iki günde bir yaptığı yeşil kaka var ıkınmada yok yapıyor öyle.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosuna bakin!! Hastalik olsa, kilo alamaz, kilosu normalin de altinda olurdu! Kilosu normalden fazla ise; COK YIYOR!!! 3 saatte, bir "Yeni dogan bebek" beslenir!!! Insaf!!
|
|
![]() |
|
Sağlık ocağına bugün götürdük. ayagında 2 tane çıban gibi bişi çıkmıştı su çiçeğinden şüphelendi solüsyon verdi yarın gel bakalım dedi. geçen ay 7200 dü bu ay 7500 kg 64 cnt boy doğum 3,000 kg idi 2700 e düsmüştü kilo alımıda düşük gibi sanki 15.07.2017 DE 7 .AY TAM DOLDU SEKİZDEN GÜN ALDIK
DOKTOR 8. ay en az yarım kg bi kg alması gerekirdi dedi Düzenleyen yagmurb - 17 Tem 2017 Saat 11:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Suciceginde; ilk dokuntu; KARINDA veya SIRTTA baslar... Ayakta en son doker..Kesinlikle Sucicegi degil. 2- Her bebek; dogduktan sonra; 200-300 gram kaybeder ve 20. gun dogum kilosunu tekrar yakalar.. 3- Dogumda; 500gram olan eksik: 7. ay bitiminde; 200 grama gerilemis... Daha ne olsun!! O doktora, cocugunuzun; 3kg dogdugunu bir hatirlatin!! Olumsuz giden hicbir sey yok, aynen devam...
|
|
![]() |
|
Hocam siz kilosu iyi gidiyor demiştiniz ama dün 9 aylık oldu 200 gr almış dara düssek 100 gr almış: 7700gr suan kilosu geçen ay 7500 gr dı darasız 100 gr dara düssek 7600gr suan kilosu 12. ayda doğumun 3 katı kilo olmalı diyorlar. son iki aydır kilo alımları çok düsük oldu bu normalmidir. 400 gr lardan 100 gr lara geçtik. halen dişi çıkmadı ama gece huysuzlukları var. iştahı bazen çok iyi bazende hiç yemiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3- Dogumda; 500gram olan eksik: 7. ay bitiminde; 200 grama gerilemis... Daha ne olsun!! O doktora, cocugunuzun; 3kg dogdugunu bir hatirlatin!! Olumsuz giden hicbir sey yok, aynen devam...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|