|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2015 Saat 07:58 |
2006 doğumlu 30 kilo 1.35 cm boyu yaklaşık 6-7 aydır 1,5 ayda bir ishal oluyor önce şeker tetikliyor dedik azalttık geçer gibi olmuştu şimdi 3 haftaya indi gene ishal önce su ihtiyacı artıyor sonrada ishal geliyor 1-2 gün sürüyor geçiyor ...bir keresinde kusma vardı size sormuştum arkasından ateş çıktı ilk antibiyotik dozundan sonra ateş düştü 5 gün verdim geçti domuz gribi olabilir amin olamadım diye bactrim vermiştim .....çamaşırına bulaşan kakanın fotosunu eklemeye çalışacağım flagy kullanımını gerektirecek bişey var mı?biz mi atlıyoruz içme suyumuz kapalı hep farklı marka alırız süreklilik gerektiren bişey yok kaka tahlili yaptırsam neye baktırsam bir mikrop yerleşmiş gibi bişeyler olabilir mi ?sürekli tekrarlıyor
![]() |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
foto yüklemeyi beceremedim niye olduğunu da anlayamadım sümükümsü değil hatta rengi kahverengi bazen yeşilde oluyordu ama
![]() ![]() |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kilo fazlasi var..
Cok okumaniz gerek, her bir atese antibiyotik vermeyin. Flagyl gerektiren bir durum yok.. Bu mevsimde bu gibi ishaller cok sik olur. Sakin ilac/antibiyotik kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|