|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ozlemsaidam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haz 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozlemsaidam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2017 Saat 05:17 |
|
|
![]() |
|
Ozlemsaidam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haz 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozlemsaidam
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskisehirde en 16 doktora goturdum baslarda hocam bebegim 38+1 sezeryen ile dogdu 3kilo 450 gr.ilk ay cok iyi kilo aldi ama surekli agliyordu emmek istemiyormus gibi davraniyordu once laktoz intolaramsi drdiler bebegim tamamen mukus cikartiyordu gecmedi sonra inek sutu alerjisi dediler bir suru gida yasaklandi capraz reaksiyon yuzunden bebegim kilo almiyor goz altlari hep mor oldugu icin coklu besin alerjisi dediler ama suan arada da olsa kakasinda mukus cok az oluyor diyete dikkat ediyorum hocam bana akil verin prof.lara kadar hicbir doktordan fayda gormedim artik ne yapacagimi bende bilmiorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizi kandiriyorlar!!! Total IgE'nin normal degerleri: Erkeklerde; 0-230IU/mL Kadinlarda: 0-170IU/mL dir.. Sizin cocukta; IgE YUKSEK DEGIL!!! Dusuk... Doktorunuz, takmis kafasina bir "allerji" teshisi, zaten baska bir hastalik adi bile bilmezler, sallayip duruyor! Siz bu sacmaliklarina bakmayin..... Siz bana; cocuk su anda neler yiyor onlari yazin.. Muhtemelen, Sut allerjisi filan da YOK!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2017 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski yazilari okuyun... Artik hep AYNI SAHTEKARLIGI anlatmaktan sikildim..Bu kadar yazip-cizdikten sonra, hala anlamayan varsa, baska yapabilecegim bir sey yok.. Yarim saatten beri sizin, sesitli yerlerden sordugunuz AYNI sualleri temizlemek ile ugrasiyorum.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|