|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Yusuf asaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu arada 18 kasımda gittiğim doktor gaz için Kailedon ilac verdi.sizin gaz için ilaca gerek yok demeniz üzerine ertesi gun aldığım ilacı kullanmadan geri verdim.. o doktorun zaten ilgisinden pek memnun kalmamıstım.bu ilacıda bana watsap üzerinden sorduğum soru üzerine yazdı zaten..bugun gittiğim doktor ise genelde tercih edilen bi hanımdı.oda gayet ilgiliydi ama oda ilac yazmaktan vazgecmedi..desdiğim gibi Biogia kullanmamı ve 5 aydan sonra Sap simplox kullanmamı söledi..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ha!! Her iki ilac da tam sahtekar ilaci..
Gaz cikarma videosunu seyredin.. Bebeklerdeki gazin sebebi; "hareketsizlik" dir... Ameliyat olan hastalarda kalkip yurumezlerse, onlarda da GAZ olur.. Cok biliyorlarsa, onlara da bu ilaclardan vereseler ya!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|