|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 17:05 |
iyi gunler Kadir Bey
Vaktiniz icin simdiden tesekkurler. Kizim 32 aylik yaklasik uc gecedir horlayarak uyuyor.Dun gece dahada siddetlendi horlanasi burnu acik ama genzinden ses geliyor.kendiside eahatsiz olup uyaniyor .gun icinde hapsiriyor ama burun akintisi ates oksuruk yok .ilk gece grip olucagini dusundum ama bugun 3. gununuz ama burun akintisi baslamadi .5 aydir hastalanmadi onceki bir hastaligin devamida degil .su an sadece coldnix kullaniyorum .bu sekilde seyreder mi nezle ? yeni bir eve tasindik uc gun once boya kokusu mobilya kokusu vardi biraz indan olmus olabilir mi ? cok uzattim ozur dilerim .tesekkurler simdiden |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hafif bir Grip geciriyor. Yastigini yukseltin, odasi serin olsun. Serum Fiz ve ColdMix'e devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|