|
Tükrük bezi tıkanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Saat 25 Dakika önce Saat 15:22 |
Kadir hocam size danisip 8 yasindaki oglumun çürüyen süt azi disini cektrmeye gttim.hatta doktor 2 tane aziyi cekms(saglam olann yanindakinide) evde gorunce şok oldum alttan geldigi icin cektm dedi,cok endiselendim uzuldm ama yapcak birsey yok hesabi,dogru duurst bir doktor neden yok Turkiyede .Derken aksam alt damagi yani dilin alti kizarmya basladi ,3.gunde yani bugun dahada kizarinca ve aciyinca yeniden disciye gttik ,bir sebepten dolayi tukrük bezleri tiknamis ,antibiyotik kullanin gecer diye dusunuyorum dedi.Doktorun cevabi icime sinmedi size sormadan edemedim hocam.Ne yapmaliyim
https://hizliresim.com/8uz73xt
Düzenleyen esmanurr - 21 Saat 3 Dakika önce Saat 15:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diş çekilirken, tahriş olmuş. (Türkiye şartlarında normal) Tükrük bezi ile alakası YOK! Sakın antibiyotik
filan da kullanmayın. Alttan gelen sağlam dişi NİYE çekmiş??
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alttan geleni degil ,zaten henuz cikmadi röntgende gormus geliyor diye, hocam yan yana iki tane azidan sadece çürüğü çekecekti yanindaki saglamida cekms ,ben böyle is gormedim sormadan is yapms.Hocam icimi rahatlattnz yine,siz olmasanz vay halimize resmen hep ışık tutuyorsunuz yolumuza,çok tesekkur ederm hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|