|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep Sevgi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2018 Saat 22:31 |
hocam iyi geceler. oğlum 30 aylık oğlum 92 santim 13 kilo. babası grip, o da bugün sabaha ateşli uyandı. geceye kadar da düşmedi. az da olsa yedi, devalı uyukladı. hiçbir ateş düşürücü ilaç vs vermedim. sadece ballı limon cold mix . serum fizyolojik yapamadım ama burnu açıktı. fakat az önce havale geçirdi. yan binamızda yangın çıkmıştı kapı açtık kombiyi kapattık haliyle ev soğudu birden. hemen farkettik geçirdiğini ve rengi bile morarmadan ağzına plastik bir kaşık sokarak kucağımızda beklettik. açıldı bir dakikada. yazılarınızdan okuduğum kadarıyla ateşe bağlı havalede mr , eeg gerekmez diyorsunuz. ne yapalım hocam doktora götüremiyorum. artık doktor hastane fobim oluştu sanırım. katiyetle güvenmiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havale aninda dahi bir sey yapmaniz gerekmez.. Bir daha sakin oyle AGZINA, kasik filan sokmayin.. Havale sonrasinda da gerekmez.. Bazi aptal doktorlar, havale esnasinda Oksijen vermeye kalkarlar, sakin boyle aptalca islerle ugrasmayin, ZIRA, havale esnasinda, cocuk NEFES ALMAZ!!! Sakin; soguk tatbik etmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Şub 2018 Saat 03:37 |
|
![]() |
|
Zeynep Sevgi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi uykusunda yine geçirdi.
Hocam peki nefes alamaması bir zarar vermez mi? Veya ağzını sımsıkı kilitlemesi ?
Düzenleyen Zeynep Sevgi - 06 Şub 2018 Saat 03:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|