|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozhantozlu26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozhantozlu26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 00:04 |
hocam merhaba. oğlumun 2 gündür geniz akıntısı vardı. dün ara sıra burun tıkanıklıkları ve çok nadir hapşurmalar oldu. gözlerinde hafif kızarıklıklar oluştu. bugün burun tıkanıklığı akabinde de aksam üzeri uyuyup uyandıktan sonra 39 derece ateş hasıl oldu. uyumadan önce hiç ateşi yoktu.boğazında birşey yok öksürük yok. burun akınıtısı yok. sadece burun tıkanıklığı ve 38-39.2 arası ateş var. az önce uyudu. uyusundan uyanıp ben üşüyorum deyip tiremeye başladı. ateşi38.2-38.4 civarıydı. sonra titremesi kesildi.sizce ne yapmalıyız saygılar.
|
|
![]() |
|
ozhantozlu26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozhantozlu26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada ateş ilk çıktığında tüm vücudundaydı 39,2yi görünce ibuprofen içeren bir surup verdim.4 saat ateşi düştü. şimdi ise sadece alın bölgesinde ateş oluyor38-39arası, kollar ve bacaklarla elleri buz gibi, neden böyle oluyor çok merak ediyorum?
ayrıca şort ve askılı atletle yatıyor sizce çok mu ince sayılır? ateşvarken nasıl giydirelim hocam? oda sıcaklığı 22derece civarı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|