|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2010 Saat 22:59 |
Anneler, anne adayları; babalar, baba adayları,
Hafta içi hergün Cine 5 ekranlarında canlı yayınla saat 09:40'da yayınlanan TV programımız "Anne Olunca Anladım"a siz de konuk olabilirsiniz... Hergün bir konunun tüm detaylarıyla işlendiği "Anne Olunca Anladım"da siz de deneyimlerinizi paylaşın, sıkıntılarınızı paylaşın, hangi yollarla çözüme ulaştığınızı paylaşın... Örneğin; doğum sonrası depresyon mu yaşadınız, ekonomik kriz aile ilişkilerinizi alt-üst mü etti, çok istediğiniz halde bebeğinizi emziremediniz mi, erken doğum mu yaptınız, çocuğunuzun sınav stresi aile içi dengeleri mi bozdu, çocuğunuz hiperaktif mi, aile içinde eşinizle çatışma mı yaşıyorsunuz, çocuğunuzun ciddi bir sağlık problemi mi var, ailede kayıp mı var... Konu her ne olursa olsun, programımıza katılabileceğiniz konu başlıklarını yazarak, o konu ile ilgili sıkıntınızı ve sonrasında da sıkıntının çözümü için hangi yollara başvurduğunuzu bize yazın. Gelin deneyimlerimizi, paylaşımlarımızı, bilgimizi, canlı yayında da paylaşalım. Hep birlikte aydınlığı çoğaltmaya, günlük hayatlarda fark yaratmaya ve çözüm üretmeye hep birlikte devam edelim. Maillerinizi destek@anneoluncaanladim.com adresine gönderebilirsiniz... Selamlar, sevgiler... |
|
![]() |
|
dentist77 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() |
Programın yayın saatinin bu kadar sıklıkla değiştirilmesinden şikayetçiyim.Bebeğimin uyku saatini ve kendi çalışma saatlerimi ayarlamak o kadar zor ki her defasında.Dahası saatin değiştiğini de eski bildiğim saatte ekran başına oturduğumda anlıyorum.Bu durumun muhtemelen program ile ilgili değil,kanal ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.Ama mağdur olan seyirciler oluyor....Daha istikrarlı yayın saatleri dileğiyle,iyi çalışmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() |
Çok haklısınız ama bizimle alakalı değil. Kanal yönetimi belirliyor yayın saatlerini... Biz sadece duyuruyoruz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|