Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TV Programımıza Konuk Olun!..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTV Programımıza Konuk Olun!..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Konu: TV Programımıza Konuk Olun!..
    Gönderim Zamanı: 16 May 2010 Saat 22:59
Anneler, anne adayları; babalar, baba adayları,

Hafta içi hergün Cine 5 ekranlarında canlı yayınla saat 09:40'da yayınlanan TV programımız "Anne Olunca Anladım"a siz de konuk olabilirsiniz...

Hergün bir konunun tüm detaylarıyla işlendiği "Anne Olunca Anladım"da siz de deneyimlerinizi paylaşın, sıkıntılarınızı paylaşın, hangi yollarla çözüme ulaştığınızı paylaşın...

Örneğin; doğum sonrası depresyon mu yaşadınız, ekonomik kriz aile ilişkilerinizi alt-üst mü etti, çok istediğiniz halde bebeğinizi emziremediniz mi, erken doğum mu yaptınız, çocuğunuzun sınav stresi aile içi dengeleri mi bozdu, çocuğunuz hiperaktif mi, aile içinde eşinizle çatışma mı yaşıyorsunuz, çocuğunuzun ciddi bir sağlık problemi mi var, ailede kayıp mı var...

Konu her ne olursa olsun, programımıza katılabileceğiniz konu başlıklarını yazarak, o konu ile ilgili sıkıntınızı ve sonrasında da sıkıntının çözümü için hangi yollara başvurduğunuzu bize yazın. Gelin deneyimlerimizi, paylaşımlarımızı, bilgimizi, canlı yayında da paylaşalım. Hep birlikte aydınlığı çoğaltmaya, günlük hayatlarda fark yaratmaya ve çözüm üretmeye hep birlikte devam edelim.

Maillerinizi destek@anneoluncaanladim.com adresine gönderebilirsiniz...

Selamlar, sevgiler...
Yukarı Dön
dentist77 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2010 Saat 11:15
Programın yayın saatinin bu kadar sıklıkla değiştirilmesinden şikayetçiyim.Bebeğimin uyku saatini ve kendi çalışma saatlerimi ayarlamak o kadar zor ki her defasında.Dahası saatin değiştiğini de eski bildiğim saatte ekran başına oturduğumda anlıyorum.Bu durumun muhtemelen program ile ilgili değil,kanal ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.Ama mağdur olan seyirciler oluyor....Daha istikrarlı yayın saatleri dileğiyle,iyi çalışmalar dilerim.
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2010 Saat 14:49
Orjinalini yazan: dentist77 dentist77 Yazdı:

Programın yayın saatinin bu kadar sıklıkla değiştirilmesinden şikayetçiyim.Bebeğimin uyku saatini ve kendi çalışma saatlerimi ayarlamak o kadar zor ki her defasında.Dahası saatin değiştiğini de eski bildiğim saatte ekran başına oturduğumda anlıyorum.Bu durumun muhtemelen program ile ilgili değil,kanal ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.Ama mağdur olan seyirciler oluyor....Daha istikrarlı yayın saatleri dileğiyle,iyi çalışmalar dilerim.

Çok haklısınız ama bizimle alakalı değil. Kanal yönetimi belirliyor yayın saatlerini... Biz sadece duyuruyoruz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.