|
Kaka sorunu+bez çıkarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SnmRyyn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2025 Saat 12:20 |
Merhaba hocam kızım 35 haftalık 3130gr 50 cm doğdu şimdi 2 yaş 4 aylık 12.3 gr 4 ay önce 89 cmdi günlük 1.2-1.5 lt süt içiyo başka hiçbisey yemek istemiyo hergün dondurma yer ayranı çok sever içer sorum kakaları parça parça bazen ne bezine ne poposuna bulaşmıyo bile kabız kakası gibi ama zorlanarakda yapmıyo kakasını sütlerine zeytinyağıda atıyorum ama yapabileceğim başka bişey varmı
2.sorum da geçen seneden beri kakası geldiğinde söyler ozmanlar hemen temizletirdi şimdide aynı söylüyo kakam geldi diye bazen elimi tut der ama kendi bana söylemeden yaptıysa oyununa devam ediyo ben sorduğumda kaka yapmadım diyo ablasından dolayı tuvalete yapıcam dediğide oluyo alışşın diye götürüyorum ama hocam çözemedim ben sizin bez bırakma için söylediğiniz 3 belirtiye göre biz şuan hangisindeyiz biraz karıştı sanki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Tuvalet eğitimi", kedi-köpek yavrularına verilir.
İnsanlarda bu olay içgüdüsel olarak, kendiliğinden hallolur. Karışmayın ve sadece ona yardımcı olun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|