|
Safra atak acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 18 Dakika önce Saat 09:08 |
Hocam önceden de size yazmıştım safra taşım var . Tatile geldim tatil beldesine akşam atak geçirdim burda acile gittikl. Ağrı kesicili serum yapıldı . Tahlil yapıldı . Yatış verilebilir dediler tahlilime bakarmısın nasıl ? Acil durumluk birsey varmı varsa ona göre tatile sonlandırıp memlekete gideyim . Hala hafif mide bulantısı var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Safra taşı ile bu tahlilin hiçbir alakası YOK! Tamamen duygusal ve göz boyama düzeneği!
Safra taşları hiçbir zaman "acil" değildir! Novalgin veya benzeri "düz adele gevşetici" ilaçlarla ağrı giderilir, o kadar! Taşlar ağrı yapıyorsa, münasip bir zamanda alınacaklardır. Nokta! |
|
![]() |
|
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Peki hocam pankreatlt varmı bu tahlillerde . Bana dedikleri sabah miden bulanmaya devam ederse acile git dediler . Yani ben acillik bir durum oldugunh nasıl anlayacağım . Afedersiniz ama dıskı kontrolü yap idrar rengine bak dediler .Haflften bulantım var
Düzenleyen Duyguöğretmen - 19 Saat 14 Dakika önce Saat 10:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pankreatit olduğunu anlamak için "tahlil" gerekmez! Çok şiddetli, kuşak tarzında karın ağrısı olur.
Göbek çukuru çevresinde cilt altı kanama olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|