|
Kedi tırmalaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yaseminnur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaseminnur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 46 Dakika önce Saat 21:34 |
Merhaba hocam. 2 yaşında çocuğum 2gün önce dışarda babasıyla yavru sokak kedisi görmüşler çocuk sevmiş olayın üzerinden iki gün geçti çocuk bugün sabah ayağının üst tarafını gösterip Miyav ah dedi(belli başlı kelimeler söyleyebiliyor daha) gösterdiği yerde çizik var babası öyle bir durum olmadığını düşünüyor ama ben yinede hastaneye götürdüm kuduz aşısı başlandı ilk dozu yapıldı. Hocam benim sorum şu; tırmalama gibi bi durum olduysa eğer ve kedi kuduzsa biz olaydan iki gün sonra aşı yaptırdık geç kalmışmıyızdır çocuğun hafif ateşi var şimdi kuduz belirtilerinde de ilk Araz ateş yazıyor o yüzden korktum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah hanginize akıl-fikir versin ki!! Size mi, yoksa o şarlatan doktorlara mı?
1- Kuduz virusu saçan bir kedi, ortalıkta dolaşmaz.. Işıktan, seslerden ve sudan çok korkarlar ve sessiz-karanlık yerlere saklanırlar! Sevmeye kalktığınızda; tıslar, pençelerini çıkarır ve ağızından salyaları akar!!! 2- Kuduz kedi; viruslu salyası ile patisini yalayacak ta, virüsler orada yaşamaya devam edecekler de, sonra ayağını tırmalayacak da kuduz bulaştırcak! Hele bir de ayağında çorap var idi ise, kuduz olması imkansızdır! 3- Günümüzde, büyük şehirlerin hiçbirinde Kuduz hayvan YOKTUR! Ancak, ormanlık alanlarda ve bunların yakınlarındaki bölgelerde olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Saat 11 Dakika önce Saat 22:09 |
|
![]() |
|
Yaseminnur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaseminnur
Hocam çorap yoktu ayağında hocam teşekkür ederim ben şunu merak ediyorum aşının ilk dozu kaç güne kadar yapılabilir biz iki gün sonra yaptırmış olduk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aşıyı yapana SOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|