|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Baharrrcaa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 11:31 |
Hocam merhabalar
Kızım 40 aylık kreşe gidiyor 14 kg Bu hafta Pazartesi’den itibaren hafif ateş (37 37.7 ) vardı. Halsizliği fazla yoktu Perşembe akşamı 38.5 oldu cuma sabahı ateş azalmıştı keyfi yerindeydi. Bunun yanında balgamlı öksürük burun tıkanıklığı akıntısı hafif göz akıntısı iştahsızlık vardı Cumartesi gecesi (dün gece) 2:30 da birden titreme başladı (el ayak buz gibiydi) titremeyle beraber artarak ateş başladı. 39.5 idi gece boyunca. 1 saat sonrasında uykusundan çığlıkla uyandı halüsinasyon görüyordu ejderha ejderha geldi gitsin ayaklarıma geliyor demeye başladı. Ardından timsah var orda kocaman uyuyor gitsin biz çıkalım bu odadan diye korkup çığlık attı. Bilinci yerindeydi mantıklı cevaplar veriyordu konuştuklarımıza. Sabahı ettik. Ama sürekli odayı tarıyor yorganın altını kaldırtıyor hep arkasına bakıyor bu şekilde geçti uykuya Dalan’a kadar. Sabah ağlayarak uyandı. Beni yataktan itmek istedi yanına yaklaştırmadı. Sonra kucağımda sakinledi ateş yok şuan. Kreşte bu hafta influenza b pozitif çıkan 4 çocuk oldu. Beni halüsinasyon çok korkuttu normal mi bu hocam? Domuz gribi olduğu açık yazılarınızdan da okuduklarımdan edindiğim kadarıyla. Doktora götürmeli miyim? (Sırf halüsinasyon korkuttuğu için soruyorum) Götürmek içimden gelmiyor yanlış teşhisler bilinçsizce verilen gereksiz ilaçlar.. Geçen hastalığında beta demişti doktor sizin sayenizde olmadığını öğrenmiştim ve dediğiniz şekilde ilaçsız atlatmıştık. Minnettarım. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyoz Mononukleoz ve bazi Coxsackie turlerinde, boyle hayal gormeler olur... Buna: "Alice in Wanderland sendromu" denir.. Zararsizdir, tedavisi yoktur, kendiliginden gecer. Gecme suresi; ortalama 1 haftadir, nadiren daha uzun surenlerde olur. Antibiyotik alanlarda; dokuntuler olur...
|
|
![]() |
|
Baharrrcaa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ne kadar teşekkür etsem az iyi ki varsınız iyi ki bir şekilde yolum sizinle kesişti.
Neden böyle sizin kalitenizde, bilgi donanımınızda doktorlar bulamıyoruz ülkemizde.. İzmir’de yaşıyorum fakat kızıma bir türlü güveneceğim doktor bulamıyorum. O kadar korkuyoruz ki hasta olmaya.Hastahanelere,Doktorlara muhtaç kalmaya.. Saygı ve sevgilerimle minnettarım. Bahar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|