Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece boyu kusma Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece boyu kusma Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece boyu kusma Ateş
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 13:26
Hocam kızım 18 aylık gece boyu karnı guruldadı ve yediklerini parça parça şeklinde kustu gece 4 kere kustu sabah bolca cıvık cok ishale benzemeyen koyu kaka yapmıştı afedersiniz ama pijamasına sırtına kadar kakası çıkmıştı ılık duş aldırdım sabahtan beri ateşi 37.7 civarında huysuz hiç bir ilaç ve müdahalede bulunmadım hiç birsey ağzına sokmuyor aç bekliyor ne yapayım Hocam lütfen yardım edin kızım 10.7 kilo 80 cm 18 aylık
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 16:27
Hocam Ateş 39 şuan fışkırır tarzda kuatu uyku hali var hala bişey yemedi

Düzenleyen Tlnumy - 30 Oca 2018 Saat 17:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 19:27
SAKIN, hicbir ilac vermeyin.. Eger bu kusma-isahli yapan mikrobun tamami atildi ise, 1 gunde iyilesir.
Yemesine de KARISMAYIN... Iyilesince acisini cikarir...   
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 19:29
Hocam ailemin hastaneye götürme çabalarına rağmen tüm baskıcı ısrarlarına rağmen elimde telefon forumda cevabınızı bekledim cok sağolun Ateş hala 39 1 kere emdi beni ve tekrar kustu Hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 19:31
Hic onemli degil.. Bu sayede hastalik yapan mikroplari atiyor..
Sakin etrafin gazina gelmeyin.. Turk doktorlar bu isleri bilmiyor, ahali nerden bilecek!!!   
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 19:38
Hocam ailemin hastaneye götürme çabalarına rağmen tüm baskıcı ısrarlarına rağmen elimde telefon forumda cevabınızı bekledim cok sağolun Ateş hala 39 1 kere emdi beni ve tekrar kustu Hocam
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 21:06
Hocam Ateş 38 ve ishal geldi şimdi sadece su içmek istiyor afedersiniz kakası bu ve sürekli kokulu gaz çıkarıyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2018 Saat 01:10
Istedigi kadar su icirin..
Bildigin ISHAL  KAKASI...   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.