Sevgili Kadir Bey;
Ben Almanyadan yaziyorum. Benim kizim henüz 10 haftalik... 2 hafta önce farkettim kulak arkasinda iltihapli akintili yaralar vardi. Boyun bölgesindede katli oldugu icin kizariklik olusmustu. Doktora götürüp gösterdim. Bana Egzama oldugunu söyledi ve Fucidine adli kremi günde 3 kere kulanmam gerektigini söyleyip verdi. Ayni zamanda cocugu sadece suyla yikamami söyledi.Ben zaten dogdugundan beri banyosunu sadece sula yaptiriyorum.Kiyafetlerini dahi parfümsüz özel bebek deterjanlariyla yikiyorum. Bu kremi yaklasik 1 hafta kulandiktan sonra kulak arkasi yaralar gecti fakat bacak ve kol bogumlarinda, ensesinden sirtina dogru yeni kizarikliklar olustu.Bu kizarikliklar iltihapli degil ama elimi gezdirdigimde pütür pütür ve oldugu yerlerde cilt kuru. Kremi oralarada uyguluyorum fakat kulak arkasi kadar iyi gelmedi. Bu egzama icin önereceginiz bir sey var mi. Zanedersem asiri bir kasinma hisside var kizim ara ara aglayarak elleriyle kulak arkalarina dogru saldiriyor. Bu kasinma hissinide azaltmak icin ne önerirsiniz.Simdiden tesekkürler Sayin hocam.