Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - UYKU
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuUYKU

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 15:08

gel bacım gel ben seni sarıp sarmalarım ama nefessiz kalıp boğulursan sorumluluk kabul etmem Confused malum azcık iriceyim de LOLLOLLOL

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 17:51
ay derya LOLLOLLOLLOLLOL
ben bekarken nasıl yanlız yatıyordum bilmiyorum eşime mutlaka dokunarak uyuyorum dokunmazsam çok güvensiz hissediyorum kendimi 2 yıldır evliyiz hala sarılarak uyuyoruz bakalım allah bozmasın romantizmimizi ay doğrumu yazdım acep böylemiydi bu kelimeLOLLOL
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 19:15
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

gel bacım gel ben seni sarıp sarmalarım ama nefessiz kalıp boğulursan sorumluluk kabul etmem Confused malum azcık iriceyim de LOLLOLLOL

farketmez bcm bende azicik iriyim irice yatariz artikLOLLOL
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 19:25

LOLLOLolcay senin neren iri hiç öyle görünmüyorsun fotoğrafında

<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 23:54
ahh minecim onlar fotoshoplu ay sen beni bide shopsuz gör hele göbek tarafina hic bakma görenler 5aylik hamilemisin diyooooooAngryAngry
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2008 Saat 10:33

Yatağın ayrı köşelerinde uyuyorsunuz

Birçok çift birbirilerine iyi geceler dileyip en rahat uyudukları pozisyonu alır. Fakat ‘Get Smart With Your Heart’ kitabının yazarı Suzanne Lopez eğer geceler boyunca birbirinize sarılmadan sırt sırta verip uyuyorsanız aranızda bir soğukluk olma ihtimalinin çok yüksek olduğunun altını çiziyor. Evlilik uzmanları beraber olmaktan mutluluk duyan çiftlerin çok büyük bir yatakta bile bir şekilde birbirlerine değecek bir alan yarattıklarını vurguluyor.

Uyurken sadece kalçalarınız birbirine değiyor

Birbirinden bağımsız olan çiftlerin tercih ettiği bir pozisyon. Evlilik uzmanları bu şekilde uyuyan çiftlerin büyük bir çoğunluğunun bankada ayrı hesapları olduğunu belirtirken biri eve birşey alacağı zaman diğerine haber verme gereği duymadığını da söylüyor. Fakat yatakta vücudun bir şekilde temas halinde olması da bu çiftlerin mutlu bir beraberlik sürdürdüğünün bir kanıtı olarak yorumlanıyor.

(He valla kalçam geride yatarım.Balığa benziyormuşum eşim öyle diyor.Kızımda benim gibi uyuyor.......)
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2009 Saat 03:04

oooyyy cok guldum ya LOLbu ne bızde duruma göre degısır.bacaklar bırbırıne dolasık uyuruz geneldeLOLLOLesım bana sarılır.ben uyyamıyom bırıne sarılarak öle.sonra o daldımı bacaklarımı cekerım heen daral gelıyo bana ustume tonlarca yuk bınmıs gıbı hıssedıyrum kendımı.ama kısın işe yarıyor bu bır gercek..LOLLOLLOL

Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 00:54

Bizde de kisin ayaklar birlesir, ben cok üsürüm, hele kisin ayaklarimin sicak oldugunu hic bilmem, esimde tersine yaz kis ayaklar hep firin gibidir. Yazik ya, esim ben ayaklarimi onun ayaklarina dolayinca adam resmen ürperiyo soguktan, ama katlaniyo napsin. Onun disinda bizde öyle sarmas dolas uyumayiz, daha dogrusu ben hic uyuyamam öyle. Yatagimiz kocaman, oh yayila yayila uyuyoruz. Öyle uyurken suratima el carpsin, veya üstüme kol, bacak degsin hic hoslanmam. Yorganimiz da iki tane bu arada, tek yorgan da tercih etmiyoz biz. Acaba bizde durum tamamen umutsuzmu bu durumdaConfusedLOL??

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.