|
Plt ve wcb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemsaygi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemsaygi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 8 Dakika önce Saat 22:32 |
Merhabalar Hocam.
10,5 yas kiz cocugum icin 10.07 de rutin kan degerlerine baktirdim. WBC 3,9 RBC 4,44 HGB 12,6 PLT 186 NEUT 1,61 LYM 1,80 MON 0,33 EOS 0,14 BASO 0,01 seklinde cikti. Doktor sadece Wcb icin dusuk dedi. Tam bir yil once WBC 4,00 - PLT 230 NEU 1,9 imis. Wcb si hep bu duzeylerde cikiyor ama plt dusmus. Onceki bir yorumunuzda Plt ve Wcb ayni anda duserse anlamli yazmistiniz. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Yapmamiz gereken birsey var mi? Belli bir sure sonra tekrar edelim mi tahlili? Cok tesekkur ediyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyonlarda olur. Her hangi bir şey yapmayın.
Lösemi filan değil. "rutin kan değerleri" diye bir şey YOK! Türk doktor icadı şarlatanlık yöntemi. Normal muayene yöntemleri ile teşhis koymaktan aciz olduklarından, ancak tahlil de bir şeylet oltaya takılırsa teşhis edebilirler. |
|
![]() |
|
Didemsaygi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemsaygi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gorunurde bir sikayeti yoktu cocugun ama idrar yolu gibi birsey gecirmis olabilir.
Ben zamanla plt daha da duser mi diye endise ettim. Cok tesekkur ediyorum. İyi ki varsiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|