|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2016 Saat 01:00 |
Hocam değerli vaktinizi almadan kısa bir soru sormak istiyorum;
Oğlumun havale geçmişi olduğu için, önümüzde ki ay yaptıracağımız 1. yaş aşısı ile ilgili olarak doktorumuz havale konusunda bizi uyardı. 10 ve 12. günler gibi havale geçirme olasılığı mutlaka olacaktır gibi.. Bunun önlemini alma imkanımız var mı? Ateşlenmeden önce, aşıdan bir hafta sonrası gibi paranox fitil kullansam mı diye size sormak istedim. Ateşlenmesini beklemeden? Havale önlemek için Paranox fitil'in ateşlenmeden önce ve 6 saat arayla verilmesinin uygun olabileceğini yazdığınız bir maili görünce fikrinizi almak istedim. Saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- O aptal doktora soyleyin; ne atesin, nede havalenin, cocuklar bir zarari olmaz.. Acsin da; Nelson'dan; Ates ve Havale konularini okuyup ogrensin.. Bu isler, oyle Tip Fakultesindeki "haciyatmaz" Proflarin anlattiklari gibi degildir. 2- Siz de; ilk sayfadaki, yazarlar bolumunden, benim makalelerimin oldugu listeden, ATES ve bagisiklik ile ilgili, 3 makaleyi okuyun. 3- Asinizi rahatlikla olun... Turk doktorlarina kalsa; asi yapilan 100 hastadan, ortalama 5'inde ates olmasin diye, geri kalan 95 hastaya da, ates dusurucu ilac verirler. Kafalari ancak bu kadar calisir. 4- Ates cikarsa, SAKIN, panik yapmayin. Zira, havale ates hizli yukselirse gelebilir, onunda bir zarari yoktur. SAKIN: soguk tatbik etmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|